FBTO zorgverzekering gunstig bij vergelijken

FBTO zorgverzekeringBij het zorgverzekeringen vergelijken kom ik vaak uit bij de FBTO Zorgverzekering. Deze komt ten opzichte van mijn huidige zorgverzekering erg goed uit de bus. Helaas moet ik dan wel uit mijn collectiviteit stappen maar heb ik wel wat andere voordelen. Vooral het online kunnen declareren bevalt me erg goed van de FBTO Zorgverzekering. Dit proces heb ik bij anderen kunnen waarnemen.

De online applicatie is sober ingericht maar voldoet prima wat betreft volledigheid. Hiermee heb je toch een goed gevoel ten aanzien van het controleren van het declaratie proces. Tevens lees ik op de site dat je de FBTO zorgverzekering zelf kan samenstellen. Bij het uitvoeren van een premieberekening krijg je de mogelijkheid om bij iedere keuze ondersteunende informatie op te vragen.

Module Tandheelkunde

De module Tandheelkundige hulp is voor mij een duidelijk punt van twijfel. Tot op heden geen grote problemen gehad met mijn gebit. Maar je zult net zien als je de dekking van deze verzekering inperkt dat je voor kosten komt te staan.

Wachttijd bij zorgverzekering

Waar ik ook rekening mee moet houden bij deze aanvullende verzekering is de wachttijd die gehanteerd wordt. Deze is bij de FBTO Zorgverzekering maar liefst een half jaar. Wel een lange periode. Dus even navragen of de tandarts voor de komende maanden denkt aan kronen, bruggen of inlays. Hoop het niet, moet er niet aan denken. Heb gelukkig nog ruim tien dagen om een keuze te maken.

Lees meer over de FBTO zorgverzekering op deze site

Bewaren