FBTO Webcare team vanuit Ziekenhuis

FBTO webcare teamVandaag was het Webcare team van zorgverzekeraar wel op een bijzondere locatie. Besloten was om de werkplek in het eigen FBTO kantoorpand te verruilen voor een plek in het Ziekenhuis van Leeuwarden. Het team wil laten zien wat Webcare van FBTO precies doet.

Op de grote monitoren kan iedereen zien welke tweets en Facebook post allemaal voorbij komen en hoe deze door het team van FBTO worden opgepakt en beantwoord. Op de locatie waar het team zit komen dagelijks honderden mensen voorbij. Deze kunnen zien wat het Webcare team allemaal doet. Natuurlijk kunnen er ook rechtstreeks vragen worden gesteld aan het team nu ze er toch zijn.

Op de site van FBTO staat in het nieuwsbericht over deze actie aangegeven dat iedereen een vraag kan stellen aan het Webcare team. Dit kan via Twitter , de FBTO Facebook pagina maar natuurlijk ook gewoon via de e-mail.

Natuurlijk kun je FBTO ook gewoon bellen als je vragen hebt. Het telefoonnummer kun je vinden op de site van de verzekeraar. Gezien de einde jaars campagne waarin we allemaal een nieuwe zorgverzekering kunnen kiezen kan het wel druk zijn aan de telefoon. Want iedereen wil nog even een laatste advies van de verzekeraar. Misschien juist een goed moment om contact met FBTO op te nemen via Social media

Lees meer over de FBTO zorgverzekering