FBTO lanceert nieuwe commercials voor zorgverzekering

fbto nieuwe commercialsFBTO scoort goed met flexibele zorgverzekering Op 12 december is de campagne voor de zorgverzekering voor FBTO echt begonnen. Met nog een paar weken te gaan tot het einde van het jaar komt de zorgverzekeraar uit Friesland met nieuwe reclamespots en radio commercials.

Met deze nieuwe spotjes wil de zorgverzekeraar de consumenten wijzen op de mogelijkheid dekkingen aan te zetten en uit te zetten bij de zorgverzekering. De eerste radio spot was te horen op Radio538 tijdens het populaire programma Evers staat op. Op de televisie worden verschillende spotjes uitgezonden. Per spotje komt een andere dekking van de zorgverzekering aan bod. Deze spotjes hebben wel een erg aparte stijl en misschien wel opvallende stijl.

Grappige insteek commercials

Op de site van de verzekeraar staat te lezen dat het juist voor een grappige insteek heeft gekozen bij de reclames van de zorgverzekering. Een vrijend paartje voor de open haard. Een huisvlieg die dood neervalt door de slechte adem van degene die hij lastig valt. En een vrouw die bij de verkeerde (buur)man op de bank ploft.

Aan de hand van deze spotjes wil FBTO de consument duidelijk maken dat het verschillende modules heeft bij de zorgverzekering. Bij FBTO kun je door het aanzetten en uitzetten van de verschillende modules de zorgverzekering afstemmen op de persoonlijke situatie of voorkeur.

modules zorgverzekering

De aanvullende verzekeringen kunnen via deze modules in het hele jaar worden aangepast. De verschillende reclames van FBTO zijn ook online te bekijken op de site van de verzekeraar of rechtstreeks op YouTube

Lees meer over de FBTO zorgverzekering op deze site.