FBTO geeft vliegticket cadeau bij een zorgverzekering

FBTO zorgverzekeringFBTO verzekeringen heeft op dit moment een special actie lopen, de Vliegensvlugge verzekerweken. Gedurende de actieperiode die loopt van 20 april 2009 t/m 17 mei 2009 krijgt iedere nieuwe verzekerde een bon voor een vliegticket cadeau. Deze bon moet je activeren en opsturen naar VIMAS BV. Tegelijk moet per ticket een bedrag betaald worden voor luchthavenbelasting en reserveringskosten.

Na ontvangst van dit bedrag zal door VIMAS een reserveringsvoucher toegestuurd worden. Bestemmingen waaruit je kan kiezen zijn Venetië, Nice, Berlijn, Kopenhagen, Barcelona of Londen. Zowel de heen als terug vlucht moeten nog in 2009 geboekt worden.

Iedereen die een nieuwe autoverzekering afsluit en de laatste drie maanden niet een autoverzekering heeft gehad bij FBTO kan meedoen aan de actie. Voor elke verzekering die wordt afgesloten moet minimaal een volledig jaar premie betaald worden. In haar actievoorwaarden geeft FBTO aan dat ze het recht behouden om de actie tussentijds aan te passen of te beëindigen indien dit naar haar mening noodzakelijk is.

Voor de actie voorwaarden verwijzen we graag naar de internet site van FBTO. Daar lees je ook de laatste details ten aanzien van de dekking en polisvoorwaarden van de FBTO zorgverzekering. Zie verder de site van verzekeraar FBTO

Lees meer over de FBTO zorgverzekering op de speciale informatie pagina op deze site.