FBTO beoordeeld als Beste grote zorgverzekeraar

FBTO beste grote zorgverzekeraarVandaag maakt FBTO op haar site bekend dat het is uitgeroepen tot de beste grote zorgverzekeraar door Zorgwijzer.nl. FBTO kwam als beste uit de bus met een gemiddelde klantbeoordeling van 8.0. Hiermee laat FBTO zorgverzekeraar OHRA net achter zich op de tweede plaats. OHRA scoorde een 7,9. Ditzo pakte met haar zorgverzekering de derde plaats en had een klantenbeoordeling van 7.8.

FBTO beoordeeld op Zorgwijzer.nl

Op de site van Zorgwijzer.nl konden beoordelingen van de zorgverzekeraars worden achtergelaten. In totaal hadden 1824 bezoekers een klantenbeoordeling achtergelaten. In totaal werden 48 zorgverzekeraars beoordeeld. De bezoekers moesten de zorgverzekeraars beoordelen op:

  • premie
  • service
  • zorgkeuze
  • aanvullende verzekering

Zorgverzekeraars die minder dan 30 beoordelingen hebben gekregen zijn niet meegenomen in het onderzoek. ZorgWijzer.nl geeft op de site aan dat de resultaten zijn waargenomen op 17 november 2014.

Zorgverzekeraar ONVZ scoort het hoogst

ONVZ is tot beste zorgverzekeraar van 2014 verkozen bij ZorgWijzer.nl. Met een gemiddelde score van 8,4 pakte het de eerste plaats. Zorgverzekeraar DSW en Bewuzt komen op de tweede en derde plaats in het overzicht met respectievelijk scores van 8,3 en 8,2. ZorgWijzer.nl geeft aan dat het drie kleinere zorgverzekeraars zijn die de top plaatsen pakken. Deze zijn ook geen onderdeel van de grote zorgverzekeraars. De kleinere zorgverzekeraars scoren vooral goed op service en vrije keuze.

Zie de site van Zorgwijzer.nl voor meer informatie over dit onderzoek. Lees meer over de FBTO zorgverzekering.