Erg druk bij Call center zorgverzekeraar Zilveren Kruis

Zilveren Kruis Zorgverzekering 2013Wil je even kijken wat de premie is voor een zorgverzekering bij Zilveren Kruis, waarbij ik gebruik maak van een collectiviteit. Helaas kan ik het collectiviteitsnummer niet direct online opvragen bij de site. Wordt doorverwezen naar een telefoonnummer. Daar kan ik de gegevens van de collectiviteit opvragen.

Druk bij Call Center Zilveren Kruis

Maar helaas is het erg druk. Na lang wachten krijg je te horen dat de wachttijd iets langer is dan normaal en zeker vijf minuten zal zijn. Kan gelukkig wel aangeven dat ik terug gebeld wil worden. Heb niet voor deze optie gekozen en blijf nog maar even wachten.
En op dit moment is ook niemand van personeelszaken van mijn werkgever aanwezig. Kan daar dus ook niet even navragen wat het juiste nummer is. Dus later maar even opnieuw proberen te bellen. Dit kan tot 21:00 uur. Of wachten op een reactie van personeelszaken.

Definitieve keuze maken zorgverzekering

Ik heb nog een paar dagen om mijn keuze definitief te maken. Dus gewoon even geduld hebben. Hoop wel dat deze lange wachttijd bij Zilveren Kruis niet standaard is en het nu komt door de hoeveelheid extra aanvragen voor een nieuwe zorgverzekering.
Meer over Zilveren Kruis.

Bewaren