Energiek – Premieverlaging bij zorgverzekering voor vrouwen

Energiek ZorgverzekeringVandaag maakt Energiek de premie voor haar zorgverzekering in 20o14 bekend. De zorgverzekering voor vrouwen komt net als veel andere zorgverzekeraars met een premieverlaging. Een behoorlijke verlaging geeft Energiek aan. Want de kosten zijn minder hard gestegen dan de verzekeraar vooraf had verwacht.

De premie van de basisverzekering bij de Energiek zorgverzekering komt in 2014 uit op € 96,75. Als je kan profiteren van een collectiviteitskorting zal deze premie nog lager uitvallen. Deze premie zal ook lager uitvallen als je kiest voor een hoger Eigen Risico. Bij de keuze voor het maximale Eigen Risico kan de premie van de basisverzekering zelfs uitkomen op naar € 69,15 per maand.

Ook de premies van de aanvullende verzekeringen zijn bekend. Daarbij kan je kiezen uit vier verschillende verzekeringen. Je hebt al een aanvullende verzekering vanaf naar € 5,85 per maand. Je kiest daarbij uit Energiek Start, Energiek Extra, Energiek Plus of Energiek Top.

Bij de tandartsverzekeringen kun je kiezen uit drie verschillende pakketten. De eenvoudigste tandartsverzekering, Energiek TandExtra heb je voor € 9,- per maand. Daarbij heb je een vergoeding van 80% tot een maximum van 250 euro per kalenderjaar. De duurste tandartsverzekering, Energiek TandTop, kost je € 27,50 per maand en geeft een vergoeding van wederom 80% maar dit keer tot een maximum van € 1000,- per kalenderjaar.

Lees meer over de Energiek Zorgverzekering