Energiek de zorgverzekering voor vrouwen

Energiek ZorgverzekeringSinds gisteren 1 december is de internet site Energiek.nl actief. Energiek de zorgverzekering voor vrouwen. Een speciale zorgverzekering die door Salland is afgestemd op vrouwen. Energiek richt zich puur op vrouwen en heeft een breed aanbod rondom gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. De zorgverzekeraar wil meer in contact komen met de consumenten.

Want op dit moment zal iemand die niet of nauwelijks ziek is contact hebben met de zorgverzekeraar. Energiek wil hier dus verandering in aanbrengen door méér dan een zorgverzekering te bieden. Wie de zorgverzekering afsluit bij Energiek, krijgt gratis toegang tot de wereld van Energiek. Dat is een wereld vol producten, diensten en inspiratie rondom gezondheid, genieten en persoonlijke ontwikkeling.

Zoals verder in het nieuwsbericht van Energiek valt te lezen wil de verzekeraar vrouwen inspireren en verder helpen, óók als ze gezond zijn. Waar een traditionele zorgverzekeraar weinig voor hen kan betekenen, begeeft Energiek zich samen met haar partners in de wereld van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Samen met partners als Lof, GITP en Care for Women is een platform ontwikkeld met producten en diensten die voor vrouwen interessant zijn. In 2010 wordt het online en offline aanbod continu vernieuwd en uitgebreid. Energiek richt zich op de ambitieuze vrouw.

Zij die actief aan gezondheid en geluk wil werken. Zoals alle zorgverzekeraars biedt Energiek een basisverzekering en een aanvullende verzekering aan. Deze kunnen afgesloten worden op de site www.energiek.nl. Als kennismaking geschenk krijgen alle nieuwe verzekerden dit najaar een goodiebag ter waarde van 100 euro cadeau, een tas vol cadeautjes uit de wereld van Energiek. Een leuke introductie van deze nieuwe zorgverzekering voor vrouwen.

Voor de laatste actuele informatie over deze zorgverzekering verwijzen we graag naar de Energiek Zorgverzekering informatie pagina

Bewaren