Eenvoudig met Anderzorg contact opnemen

Anderzorg contact opnemenZorgverzekeraar Anderzorg heeft veel online geregeld. Waarbij je eenvoudig online met Anderzorg contact opnemen. De verzekeraar biedt je veel mogelijkheden. Natuurlijk heb je de website waarbij je 24 uur per dag via Mijn Anderzorg eenvoudig en veilig je eigen verzekeringsgegevens kan bekijken maar ook beheren. Inloggen gaat via jouw DigiD.

Anderzorg contact via Twitter of Facebook

Bij Anderzorg zit ook een webcare team klaar om de vragen van klanten te beantwoorden. Dit team kan je benaderen via Twitter of Facebook. (twitter.com/anderzorg en facebooke.com/anderzorg). Gewoon je vraag op het medium van keuze achter laten en Anderzorg zal contact opnemen. Op haar site geeft Anderzorg als tip dat je voor een snelle beantwoording van een vraag over de polis het beste deze kan stellen op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Voor alle andere vragen heb je veel meer mogelijkheden. Hiervoor staat het team klaar tussen 09:00 eb 22:30 uur. Dit inclusief het weekend en de feestdagen.

Telefonisch met Anderzorg contact opnemen?

De verzekeraar zet natuurlijk in op het gebruik van internet en social Media om zo efficiënt mogelijk te communiceren met klanten en potentiele klanten. Maar je kunt ook nog steeds bellen met de verzekeraar. Voor telefonisch contact met Anderzorg kan he bellen op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. Hiervoor heeft de verzekeraar een 0900 nummer beschikbaar. Daarvoor worden wel gesprekskosten gerekend. Na het bellen van het nummer van Anderzorg krijg je een keuzemenu.

Gezien de mogelijke drukte adviseert Anderzorg om telefonisch met Anderzorg contact op te nemen in de rustige perioden, 08:30-10:00 uur en 15:30-17:00 uur.

Anderzorg geeft op de website aan dat kosten voor de telefoon worden gerekend omdat je al veel online kan regelen. Ook heeft de verzekeraar veel mogelijkheden met Anderzorg Chat en e-mail. Op deze manier worden de kosten van de organisatie laag gehouden en kan Anderzorg steeds weer een lage premie aanbieden voor de basisverzekering. De online mogelijkheden werken snel en eenvoudig om met de klantenservice van Anderzorg contact te krijgen. Zie voor het adres Anderzorg de website van de verzekeraar.

Lees meer over de Anderzorg zorgverzekering