Te Druk op de site FBTO zorgverzekering ?

site FBTO zorgverzekeringOp deze laatste dag is het druk met het nog snel afsluiten van een nieuwe zorgverzekering. Heb je alles goed uitgezocht is het vandaag het moment om alles af te ronden. En dan, dan kom je er niet door heen op de site van de zorgverzekeraar. Krijg door het dat erg lastig is om nu een nieuwe FBTO zorgverzekering af te sluiten. Ging het in het begin van de dag al moeilijk om een premieberekening door te voeren. Het uitvoeren van een premie berekening lukt nu wel weer naar behoren. Dan wil je de zorgverzekering afsluiten en dan is het lastig.

Ophalen gegevens op site FBTO zorgverzekering lukt niet

Je maakt de keuze voor je nieuwe FBTO zorgverzekering. Kiest de basisverzekering, de aanvullende dekking en de tandartsverzekering. Dan nog aangeven wat je collectiviteit is. En dan is het wachten. Het duurt erg lang voordat de gegevens van de collectiviteit zijn bepaald.

Wanneer je deze stap voorbij bent kun je de persoonsgegevens invullen. Informatie die je allemaal zo kan intypen. Misschien nog even je Burgerservicenummer (BSN) opzoeken maar de rest vul je zo in. Helaas moet het afsluitsysteem van FBTO op basis van he postcode en huisnummer de adresgegevens ophalen. En daar gaat het nu vaak mis. Het systeem kan het niet aan en geeft foutmeldingen “Sorry. Er gaat iets fout. Probeer het later nog een keer”.

Na even wachten het een paar keer opnieuw geprobeerd. Dan lukt het eindelijk om de adresgegevens op te halen. Opgelucht ga je verder. Maar na het opgeven van je telefoonnummer en e-mail adres gaat het weer mis. Het lukt niet om naar de aanvullende gegevens te gaan.

Chat site van FBTO zorgverzekering geen optie

Probeer je de zorgverzekeraar te bellen kom je in een lange wachtrij. Na een poos wachten hoor je eindelijk dat er nog 10 wachtenden voor je zijn. En ook de chat optie is overbelast.

Nu maar weer wachten het op een later moment nog eens proberen. Op de Facebook pagina van FBTO staat aangegeven dat het na 16:oo uur rustiger is op het systeem. Hopelijk hebben ze gelijk.

Lees meer over de FBTO zorgverzekering