Ditzo zorgverzekering zet in op vrije keus zorg

Ditzo Vrije KeuzeIn haar reclame campagne zet Ditzo zorgverzekering in op vrije keus. De reclame campagne van vorig jaar heeft waarschijnlijk zeer veel bijgedragen aan de succesvolle lancering van de Ditzo zorgverzekering. Want opnieuw zien we John de Wolf terug in het ziekenhuisbed met uitzicht op de Amsterdam arena. Dit jaar is er wel een nieuwe draai aangegeven. Want nu wordt John de Wolf geconfronteerd met Mister Ajax Sjaak Swart.

Met deze reclamespot wil de verzekeraar duidelijk maken dat de verzekerden bij haar een vrije keus zorg hebben bij het kiezen van een arts, specialist of ziekenhuis. Ditzo zal niet zoals veel andere zorgverzekeraars bepalen naar welk ziekenhuis je als verzekerde moet voor je behandeling. En dan is de zorgverzekering volgens Ditzo ook nog eens de goedkoopste zorgverzekering van Nederland. Natuurlijk wel bij de verzekeringen waar je een vrije keus zorg hebt.

Voordelen op de Ditzo zorgverzekering

Als je naar de site van Ditzo gaat zie je meteen wat de verzekeraar belangrijk vindt aan haar zorgverzekering. Natuurlijk de goedkope basisverzekering.. Net daarbij het recht op een persoonlijke Zorgcoach. Maar de verzekeraar geeft ook extra aandacht aan de korting op lenzen en brillen die je als verzekerde kan krijgen. Bij het volgens de verzekeraar unieke Bril- en lenzen abonnement krijg je 100 euro korting bij EyeWish Groeneveld opticien.

De Ditzo zorgverzekering pakt prijzen

Natuurlijk zie je ook op veel pagina’s van de website de prijzen die Ditzo heeft behaald met de zorgverzekering. Zo kreeg het van de Verzekeringssite.nl de eerste prijs voor beste nieuwkomer onder de zorgverzekeringen in 2012. In ditzelfde jaar kreeg het ook van vergelijker Independer.nl een nummer een plaats toegekend voor de zorgverzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

En Ditzo heeft het keurmerk van Independer.nl gekregen omdat het voldoet aan de kwaliteitseisen van deze vergelijkingssite. Want bij Ditzo hanteert directe acceptatie. Biedt de mogelijkheden van mobiel declareren en dit alles tegen een scherpe premie. Ook dit keurmerk zie je prominent op de site weergegeven. Deze mooie prijzen moeten de consument natuurlijk het juiste vertrouwen geven. Meer weten over de Ditzo zorgverzekering, bezoek de speciale informatiepagina over Ditzo Zorgverzekering

Bewaren