Ditzo Zorgverzekering wint Beste Nieuwkomer Award Zorgverzekering 2012

Ditzo ZorgverzekeringDit jaar zijn een aantal nieuwe labels of zorgverzekeringen geïntroduceerd. Blue van VGZ, Ditzo, YouCare en Ik-Zorg voor mijzelf. Welke zorgverzekering is het populairste bij de bezoekers van Verzekeringssite.nl? En de winnaar is: Ditzo.
“Dit is een opvallend goede prestatie van een nieuwkomer. Ditzo zet een scherpe prijs met een goede kwaliteit. Dan krijg je de voorkeur van de consument,” aldus Erik Hordijk van www.verzekeringssite.nl. Ditzo is een label van ASR. Zorgverzekeraar De Amersfoortse, ook onderdeel van ASR verzorgt de administratie omtrent de zorgverzekering van Ditzo. Ditzo biedt een basisverzekering en diverse aanvullende en tandverzekeringen.
Waarom de Verzekeringssite.nl Award? Verzekeringssite.nl maakt het kiezen van verzekeringen voor Nederlanders helder en eenvoudig. Jaarlijks kent Verzekeringssite.nl de Awards voor Beste Keuze toe aan auto- en zorgverzekeraars. Hiermee wil het maatschappijen in de spotlights zetten, die het beste scoren op belangrijke onderdelen als premie, kwaliteit van de dekking en service. (Bron: Verzekeringssite.nl)

Update 20 maart 2016:

In de opvolgende jaren heeft verzekeraar Ditzo nog meer prijzen gepakt voor haar verzekeringen maar ook voor haar dienstverlening. Op basis hiervan heeft verzekeraar Ditzo een snelle introductie gemaakt in de volle markt van zorgverzekeringen.

Ook is de verzekeraar vernieuwend in de jaarlijkse periode van overstappen. De afgelopen jaren heeft de verzekeraar ervoor gekozen om een deel van het marketing budget niet te besteden aan televisie reclames of radio reclames voor de zorgverzekering. Dit geld wordt ingezet voor een goed doel. Ieder jaar komt de verzekeraar met een ander goed doel.