Ditzo zorgverzekering beste online zorgverzekeraar van Nederland?

Ditzo zorgverzekering 2013Gisteren kwam nog een persbericht binnen van Ditzo Zorgverzekering. Dit met het nieuws dat de verzekeraar als beste online zorgverzekeraar is gekozen van Nederland. Dit is het resultaat ban een onderzoek dat Zorgkiezer.nl heeft uitgevoerd onder ruim 13.000 bezoekers op haar site. Deze bezoekers werden door de onafhankelijke vergelijkingssite gevraagd over de mening van de dienstverlening van online zorgverzekeraars.

Volgens Peter Ruys van Zorgkiezer.nl laat Ditzo zien dat ook een online verzekeraar het serviceniveau bij een zorgverzekering hoog kan houden. “Een verkiezing als beste online zorgverzekeraar is daarvoor een terechte beloning”. Belangrijke elementen bij de beoordeling van de verzekeraars waren onder ander de bereikbaarheid en de deskundigheid van de klantenservice. Maar ook de prijs/kwaliteit verhouding was een belangrijk element in de beoordeling

Eerste plaats in categorie online voor Ditzo zorgverzekering

In het eindresultaat van het onderzoek heeft Ditzo een 7,6 als beoordeling gekregen. Klanten beloonden bij Ditzo vooral de klanten service met een 7,9. Ook het afhandelen van de declaraties kreeg een 7,9 van de respondenten. Met een 7,7 kreeg Ditzo ook een mooie beoordeling voor de prijs/kwaliteit. Met deze mooie scores pakt Ditzo weer een mooi prijs met de zorgverzekering. En dan te bedenken dat de verzekeraar pas heel kort actief is met zorgverzekeringen.Vorige jaar was het ook de verrassende nieuwkomer in de zorgmarkt.

In hetzelfde onderzoek is niet alleen gekeken naar de Online zorgverzekeraars. Ook de overige verzekeraars zijn beoordeeld. In de totale vergelijking zien we ONVZ met haar zorgverzekering als beste naar voren komen. ONVZ scoort een mooie 8,2 en is daarmee de beste zorgverzekeraar in de verkiezing. Zie ook de speciale pagina met meer informatie over de Ditzo Zorgverzekering.

Bewaren