Ditzo zorgverzekering 2014 met scherpe premie vrije keus

Ditzo Zorgverzekering 2014Ook dit jaar zet Ditzo met haar zorgverzekering in op een vrije keuze. De Ditzo zorgverzekering heeft ook een scherpe premie geeft de verzekeraar aan. Een basisverzekering is al mogelijk met een premie vanaf € 66,75 per maand. Hierbij kies je als verzekerde wel voor een eigen risico van € 860,- per jaar. Kies je alleen voor het wettelijk verplichte eigen risico, komt de premie van de basisverzekering bij Ditzo uit op een bedrag van € 86,75 per maand. De dekking van de basisverzekering kun je bij de Ditzo Zorgverzekering uitbreiden door te kiezen voor een aanvullende verzekering: ZorgGoed, ZorgBeter en ZorgBest. Ook voor een tandartsverzekering kun je kiezen uit drie verschillende pakketten: TandGoed, TandBeter en TandBest.

Vrije keus bij Ditzo zorgverzekering

Vorig jaar heeft de Ditzo zorgverzekering ingezet op Vrije Keus. Bet een reclame campagne rondom John de Wolf. Ook nu geeft Ditzo aan dat de verzekerden altijd vrije keus hebben voor ziekenhuizen en specialisten. Ook bepalen klanten bepalen zelf welke zorg ze willen verzekerden en wat de hoogte van het eigen risico zal zijn.

Gratis overstappen van zorgverzekering

Een zorgverzekering kun je bij Ditzo eenvoudig online aanvragen geeft de verzekeraar aan. Dit kan in vijf minuten geregeld zijn via de nieuwe website. Deze site is met een nieuwe vormgeving goed toegankelijk via een smartphone of tablet. Bij het aanvragen van een zorgverzekering zal Ditzo zorgen dat je gratis kunt overstappen.