Ditzo start ook met zorgverzekering

Logo Ditzo zorgverzekeringenDe laatste jaren heeft Ditzo hard gewerkt aan haar naamsbekendheid. We zagen de verzekeraar veelvuldig in de advertenties met de autoverzekering. Daarbij legde het vooral de nadruk op het moeilijk bereikbaar zijn van de bestaande verzekeraars en de polis- en administratiekosten die worden doorbelast aan de consument. Ditzo geeft aan dat het graag wil uitblinken in haar klant contact en dat de verzekerings producten worden afgestemd op de wensen en behoeftes van de consumenten. En op verzoek heeft Ditzo ook een zorgverzekering ontwikkeld. Een verzekering waarbij volgens de verzekeraar zelf de persoonlijk en oprechte aandacht centraal staat. Geen last meer van afspraken tussen zorgverleners en de zorgverzekeraars. Maar ook geen last meer van beperkte openingstijden. Deze zorgverzekering zal op het eind van 2011 echt geintroduceerd worden. Wanneer de nieuwe premies bekend worden gemaakt voor het verzekeringsjaar 2012 kun je ook echt de zorgverzekering bij Ditzo afnemen.
Ditzo geeft op haar site al meer informatie over de zorgverzekering. Je kunt zelf eengeven welke zorg je wilt verzekeren en welke hoogte van het Eigen Risico de voorkeur geniet. Verder ben je vrij in de keuze van huisarts, specialist en ziekenhuis. Daarbij moet de premiestelling sterk concurrerend zijn. Ditzo wilde zorgverzekering tegen een van de laagste premies in de markt zetten. De zorgverzekering is opgebouwd uit de basisverzekering met aanvullende verzekeringen. Daarbij kun je kiezen uit ZorgGoed, ZorgBeter en ZorgBest. En drie tandartsdekkingen: TandGoed, TandBeter, TandBest.
Begrijpelijke Taal Ditzo heeft zich duidelijk in de markt gezet als een verzekeraar die duidelijke taal wil spreken met begrijpelijke voorwaarden en geen kleine lettertjes. Verder kenmerkt de zorgverzekering zich met een vrije keuze voor zorgverlener, 24/7 telefonisch bereikbaar , directe online acceptatie en hulp bij overstappen.