Ditzo Pechvogelhulp nu inclusief bij Ditzo zorgverzekering 2017

Ditzo pechvogelhulpDe zorgverzekering van Ditzo is dit jaar inclusief de Ditzo pechvogelhulp. Een unieke dekking voor een extra vergoeding bij een ongeval. Met de Pechvogelhulp kun je tot € 10.000 extra vergoeding krijgen. Klinkt allemaal mooi. Opnieuw weet verzekeraar Ditzo met wat nieuws te komen. Maar wat is deze Pechvogelhulp precies?

Nieuw Ditzo pechvogelhulp

Deze Ditzo Pechvogelhulp is een extra service van Ditzo voor haar klanten. Deze extra services wordt geboden aan alle klanten die in 2017 een Ditzo zorgverzekering hebben lopen. Met deze Pechvogelhulp heb je een dekking voor extra medische kosten tot € 10.000,- na een ongeval in Nederland.

Deze vergoeding is voor de kosten na een ongeval die niet door je zorgverzekering worden vergoed. Hierbij wordt gekeken naar zowel de basisverzekering als de afgesloten aanvullende verzekeringen.

Geen extra kosten Ditzo Pechvogelhulp

Het mooie van deze Ditzo Pechvogelhulp is dat de verzekerden niet extra hoeven te betalen voor deze dekking. Alle verzekerden die in 2017 een Ditzo zorgverzekering hebben lopen profiteren van deze dekking.

Deze pechvogelhulp is er voor bestaande klanten en voor nieuwe klanten. Zolang je maar een Ditzo zorgverzekering hebt lopen in 2017. En deze dekking is ook geldig voor de kinderen die zijn meeverzekerd op zorgpolis van Ditzo.

Wat vergoedt de Pechvogelhulp?

Op haar site geeft Ditzo uitleg over deze nieuwe Pechvogelhulp dekking. De volgende kosten worden vanuit deze Pechvogelhulp wel vergoed na een ongeval:

  • Fysiotherapie (inclusief manuele therapie)
  • Kinderopvang voor kinderen bij opname van een ouder in het ziekenhuis
  • Tandartskosten bij schade aan tanden (inclusief kunstgebit en implantaten)
  • Huishoudelijke hulp bij een opname in ziekenhuis
  • Taxivervoer naar het ziekenhuis als je om medische redenen geen auto kan rijden of met het openbaar vervoer kan gaan
  • Alternatieve geneeswijzen (chiropractie of (ortho)manuele geneeskunde)
  • Eenvoudige loopmiddelen zoals rollator, krukken of looprekken
  • Mantelzorg

Niet alle kosten als gevolg van een ongeval worden door deze dekking van Ditzo vergoed. De volgende kosten zijn bijvoorbeeld uitgesloten:

  • Eigen risico op de zorgverzekering
  • Vervanging of reparatie beschadiging aan brillen, lenzen of hoortoestellen.

De kosten worden altijd eerst verrekend met het eigen risico of een eventuele dekking vanuit de basisverzekering of aanvullende zorgverzekering.

Bekijk de site van zorgverzekeraar Ditzo voor een actuele lijst van de vergoedingen uit de Pechvogelhulp. Op de site geeft Ditzo ook een omschrijving van wat Ditzo verstaat onder een ongeval. Bij sporten moet het ongeval bijvoorbeeld door een ander zijn veroorzaakt.

Hierbij zijn enkele ongevallen tijdens het sporten uitgesloten. Bijvoorbeeld de ongevallen als gevolg va een gevaarlijke sport.

Bekijk de site van Ditzo voor de omschrijving van wat de verzekeraar wel en niet ziet als een ongeval waarbij je gebruik kan maken van de Ditzo pechvogelhulp.

Bezoek de speciale informatiepagina als je meer wilt weten over de Ditzo zorgverzekering.