Ditzo goedkoopste zorgverzekering Vrije keuze?

Ditzo zorgverzekering premie 2016Met het bekend maken van de premie voor de Ditzo zorgverzekering 2016 laat Ditzo weten weer in te zetten op vrije zorgkeuze. In haar persbericht over de nieuwe premie laat het weten weer de goedkoopste zorgverzekering met vrij zorgkeuze te hebben. De premie van haar basisverzekering is vastgesteld op € 93,85 per maand. Dit is de premie waarbij je alleen het verplichte eigen risico hebt van € 385,-. Deze premie is € 3,95 hogere dan de premie van vorig jaar.

De premie van deze restitutieverzekering kan lager uitvallen als je kiest voor een hoger vrijwillig eigen risico. Ga je voor het maximale bedrag aan eigen risico van € 885,- is de premie € 71,35.

Aanvullende Ditzo zorgverzekeringen

Ook bij de Ditzo zorgverzekering kun je kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. Hierbij heb je bijvoorbeeld de keuze uit:

  • Zorggoed, premie vanaf € 5,50 per maand,
  • Zorgbeter, premie vanaf € 8,95 per maand,
  • Zorgbest, premie vanaf € 25,50 per maand.

Ditzo geeft aan dat de aanvullende zorgverzekering Zorgbeter het meest gekozen is door haar verzekerden.

Je kunt ook een tandartsverzekering afsluiten bij Ditzo:

  • Tandgoed, premie vanaf € 9,25 per maand,
  • Tandbeter, premie vanaf € 14,50 per maand,
  • Tandbest, premie vanaf €27,50 per maand.

Ditzo geeft aan dat de Tandbeter dekking de meest gekozen tandartsverzekering is bij haar verzekerden.

Ook is het mogelijk om een aparte brillen en lenzen module te kiezen bij de Ditzo verzekering. Dit is de Eye Wish brillen en lenzen module voor € 3,00 per maand. Daarmee krijg je korting bij de Eye Wish Opticiens op een jaarpakket lenzen of een complete bril.

Zie de site van de verzekeraar voor de actuele informatie over de polisvoorwaarden en de premies bij de verschillende verzekeringen. Of bekijk de details van de Ditzo zorgverzekering op de informatie pagina op deze site.