De Goudse verhuist zorgportefeuille naar Aevitea

logo AevitaeHet volmachtbedrijf Aevitea in Eindhoven heft de zorgportefeuille van de Goudse in beheer genomen. Aevitae neemt deze portefeuille over van VGZ Trias. Vanuit de vestiging in Gorinchem werd sinds 2005 de administratie voor de zorgklanten van de Goudse. Uvit geeft aan dart deze verhuizing van de zorg portefeuille nodig is omdat de zorgproducten onvoldoende passen in de systemen van Uvit.

Dus is er gezocht naar een partij die beter in staat is om de ongeveer 150 duizend zorgklanten te beheren. Hierbij is dus de keuze gevallen op Aevitea. Een belangrijk onderdeel in de besluitvorming was de ervaring die Aevitea al heeft opgedaan met het converteren van zorgverzekeringen.

Eerder heeft het Eindhovense bedrijf al de zorgportefeuille van National Academic overgenomen. Aevitae is een assurantiebemiddelings- en volmachtbedrijf gespecialiseerd in collectieve en geïndividualiseerde werkgevers- en werknemers-voorzieningen. Aevitae richt zich op ondernemingen en instellingen. Aevitae behoort tot de top 5 in haar marktsegment aldus de website.

Lees meer over de Aevitae zorgverzekering

Bewaren

Bewaren