De Friesland zorgverzekering actie: dit weekend € 96,- retour

De Friesland zorgverzekering 2014Vandaag om 17:00 uur is de speciale actie begonnen bij de Friesland zorgverzekering. Dit weekend geeft de verzekeraar je € 96,- retour als je een nieuwe zorgverzekering afsluit. Deze actie loopt tot maandag 09:00 uur. Dus een heel weekend lang om je keuze te maken en van dit voordeel te profiteren. Het gaat hierbij wel om de Online Verzorgd Polis van De Friesland

Online regelen

De verzekeraar geeft aan dat je hiermee uitstekend verzekert bent en al je zorgzaken snel en simpel online kan regelen. En omdat je alles online regelt kan de premie laag blijven. Een De Friesland Online Verzorgd zorgverzekering kun je als afsluiten vanaf € 66,95,- per maand.

Hierbij heb je een ruime keuze uit gecontracteerde zorgverleners. Voor het declareren van je zorgnota; s kun je de mobiele App gebruiken of de website van de verzekeraar. De declaraties worden binnen 10 werkdagen al afgehandeld.

Eigen risico gespreid

Ook is het dit jaar bij De Friesland mogelijk om het vrijwillige eigen risico gespreid te betalen. Bij de meeste zorgverzekering is deze gespreide betaling alleen mogelijk bij het wettelijk verplichte deel.

Op de site van de zorgverzekering staat dat deze een score van 8.0 krijgt van de bezoekers van Independer. Lees meer over de zorgverzekeringen van De Friesland

Ben benieuwd of andere zorgverzekeraars deze actie van De Friesland zullen volgen. Of zijn dit weekend ook een nieuwe actie online zetten.