De Friesland zorgverzekeraar niet modern wel goed

Logo De Friesland ZorgverzekeraarOp de site van de Friesland zorgverzekeraar staat een reactie op het onderzoek van Zorgweb. Want bij een recent gehouden onderzoek op moderniteiten scoort de Friesland Zorgverzekeraar niet best.

Van de 22 onderzocht zorgverzekeraars komt de Friesland op een 19e plaats in de lijst. Daarmee laat het nog net de zorgverzekeraars FBTO, AnderZorg en DSW achter zich. Volgens het onderzoek blijkt dat Univé als modernste ziektekosten verzekeraar gezien kan worden, met Zilveren Kruis Achmea op de tweede plaats.

Maar Hans Feenstra, voorzitter van de Raad van Bestuur van De Friesland Zorgverzekeraar zegt: “Wij scoren hoog op klanttevredenheid en slecht op moderniteit en daar zijn we hartstikke trots op”. Volgens Hans zit een klant niet te wachten op een zorgverzekering waarbij de Becel vergoed zal worden. De verzekerde wil graag snel en goed geholpen worden.

Onder behandeling komen van een goede dokter en een verzekeraar die hierin voorziet en op tijd de rekeningen betaald. En daarvoor moet je bij De Friesland zijn aldus de voorzitter.

Bewaren