De Friesland Beste Keuze Zorgverzekering 2012 ?

Logo Verzekeringssite.nlNog nooit was het zo spannend. De zorgverzekering van De Friesland is volgens bezoekers van de onafhankelijke vergelijker Verzekeringssite.nl de beste keuze voor de zorgverzekering van 2012. Zorgverzekeraar De Friesland wint daarom de Gouden Verzekeringssite.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering. CZdirect en Kiemer ontvangen respectievelijk de Zilveren en Bronzen Award.
Top 10 zorgverzekeraars Dit jaar startte het “zorgseizoen” laat. Zorgverzekeraars maakten hun premies laat bekend. En er kwamen een aantal nieuwe producten op de markt, zoals Ditzo en Blue van VGZ. Consumenten gingen ook pas later vergelijken dan vorig jaar. Pas toen echt alle premies bekend waren, gingen consumenten op zoek naar hun beste keuze voor 2012. En er is dus meer keuze voor de consument dit jaar. De top 10 ziet er daarom anders uit dan vorig jaar.
Publieksprijs De Verzekeringssite.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering is een publieksprijs. “Tijdens het vergelijken, letten consumenten niet alleen op de premie. Ook de voorwaarden en de kwaliteit van de dienstverlening vinden Nederlanders belangrijk. De meest gekozen zorgverzekeraars scoren op al deze punten goed. Voor 22,6 procent van onze bezoekers is de zorgverzekering van De Friesland dan ook de beste keuze voor 2011”, aldus Erik Hordijk, directeur van Verzekeringssite.nl. (Bron: Persbericht Verzekeringssite.nl)
Zie voor meer details van het onderzoek en voor de volledige top 10 de site van Verzekeringssite.nl.