CZdirect wint prijs voor meest gekozen zorgverzekering 2010

CZ ZorgverzekeringVerzekeraar CZ ontvangt Verzekeringssite.nl Award Via de onafhankelijke vergelijker Verzekeringssite.nl kunnen consumenten alle zorgverzekeringen voor 2010 vergelijken. Een derde van de bezoekers van deze vergelijkingssite heeft daarbij voor de zorgverzekering CZdirect van zorgverzekeraar CZ gekozen. De verzekeraar wint daarom overtuigend de Verzekeringssite.nl Award 2010, die dinsdagochtend werd uitgereikt.
Publieksprijs voor zorgverzekeraar De Verzekeringssite.nl Award voor de meest gekozen zorgverzekering is een publieksprijs. “Op 3 november is onze vergelijking voor zorgverzekeringen 2010 live gegaan. Sinds dat moment zijn er ruim 828.000 vergelijkingen gemaakt. Dat zijn 340.000 vergelijkingen méér dan vorig jaar. Bezoekers die een offerte hebben aangevraagd, kozen het meest voor CZdirect”, aldus Erik Hordijk, directeur van Verzekeringssite.nl. “CZ heeft niet alleen één van de goedkoopste basisverzekeringen. Ook de aanvullende verzekeringen hebben een goede prijs/ kwaliteit verhouding.”
Top 5 Meest gekozen zorgverzekeringen

PositieZorgverzekeringPercentage gekozen
1CZdirect31,4%
2Ohra15,7%
3Delta lloyd7,1%
4Agis5,8%
5AnderZorg5,7%

Zie ook: www.verzekeringssite.nl voor nummer 6 t/m 10.
Reactie CZ Jeroen Kuijlen, Commercieel directeur bij CZ, reageert verheugd op het winnen van de Verzekeringssite.nl Award: “CZ is heel blij met deze trofee. Natuurlijk proberen we het maximale te bereiken bij alle dingen die de we voor onze klanten doen, maar uiteindelijk bepaalt die klant zélf of we daarin ook zijn geslaagd. De gewonnen Award bevestigt dat CZ als meest aantrekkelijke zorgverzekeraar wordt gezien, en dat geeft een enorme kick; een mooie opsteker voor alle CZ-medewerkers.”
Zorgverzekeringen vergelijken en aanvragen Verzekeringssite.nl helpt consumenten bij het kiezen van een verzekering. Jaarlijks wordt de online vergelijker ruim 2 miljoen keer bezocht. Verzekeringssite.nl heeft geen banden met verzekeraars en werkt hierdoor al bijna 10 jaar geheel onafhankelijk. Alle verzekeringen worden op dezelfde objectieve wijze geanalyseerd. Bezoekers kunnen vervolgens gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor de verzekering(en) van hun keuze. Verzekeringssite.nl vergelijkt alle zorgverzekeraars voor zover zij hun premies hebben aangeleverd.  (Bron: Persbericht Verzekeringssite.nl)