CZdirect wint eerste prijs voor Beste Keuze Zorgverzekering 2011

Logo Verzekeringssite.nlDe zorgverzekering van CZdirect is volgens bezoekers van de onafhankelijke vergelijker Verzekeringssite.nl de beste keuze voor 2011. Het internetlabel van zorgverzekeraar CZ wint daarom de Gouden Verzekeringssite.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering. OHRA Compact en VGZ ontvangen respectievelijk de Zilveren en Bronzen Award.
Top 10 zorgverzekeraars “De Verzekeringssite.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering is een echte publieksprijs. Tijdens het vergelijken, let men niet alleen op de premie. Ook de voorwaarden en de kwaliteit van de dienstverlening vinden Nederlanders belangrijk. De meest gekozen zorgverzekeraars scoren op al deze punten goed. CZdirect steekt wat betreft prijs-kwaliteit met kop en schouders boven de rest uit. Voor een derde van onze bezoekers is deze zorgverzekering dan ook de beste keuze voor 2011”, aldus Erik Hordijk, directeur van Verzekeringssite.nl. Op basis van ruim één miljoen vergelijkingen is dit de top 10.
Reacties winnaars Verzekeringssite.nl Award Jeroen Kuijlen, commercieel directeur bij CZdirect, is “bijzonder trots op het winnen van deze mooie publieksprijs”. “Voor alle collega’s van CZ is dit weer een geweldige opsteker: net als vorig jaar de eerste plaats met CZdirect, en wederom met een onoverbrugbare voorsprong op de concurrentie”. Vult Jeroen Kuijlen uitdagend aan. “ CZdirect is een nog relatief nieuw aanbod van CZ en dat maakt deze erkenning extra speciaal. Geen eendagsvlieg maar wel met CZ kwaliteit; betrouwbaar, gemakkelijk en betaalbaar!”
Fleur Dujardin, commercieel directeur van OHRA, reageerde verheugd op het winnen van de Zilveren Verzekeringssite.nl Award: “Uit het winnen van deze award blijkt duidelijk de waardering die de klant voor OHRA heeft. Daar zijn we heel blij mee, omdat de klant bij ons centraal staat. Voor de 2e keer dit jaar uit zich die klantwaardering in het winnen van een prijs.”
Ook VGZ reageerde blij verrast met de bronzen Verzekeringssite.nl Award. “Het geeft aan, dat we op de goede weg zijn, het is altijd fijn om te horen dat klanten onze kwaliteit en producten waarderen”, aldus Ad van Wijlen,
directeur commercie Zorgverzekeraar VGZ.
Meer mensen vergelijken zorgverzekering Via de onafhankelijke vergelijker Verzekeringssite.nl kunnen consumenten alle zorgverzekeringen voor 2011 met elkaar vergelijken op premie, dekking en service. Door de forse premiestijging vergelijken meer mensen hun zorgverzekering dan voorgaande jaren. Sinds begin november zijn er al ruim één miljoen vergelijkingen gemaakt. Dat is een stijging van 125 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2009
Waarom de Verzekeringssite.nl Award? Verzekeringssite.nl maakt het kiezen van verzekeringen voor Nederlanders helder en eenvoudig. Jaarlijks kent Verzekeringssite.nl de Awards voor Beste Keuze toe aan auto- en zorgverzekeraars. Hiermee wil het maatschappijen in de spotlights zetten, die het beste scoren op belangrijke onderdelen als premie, kwaliteit van de dekking en service. (Bron: Persbericht Verzekeringssite.nl)