Cash Back actie bij De Friesland zorgverzekering verlengt

De Friesland zorgverzekering 2014Zo rond de kerstdagen denken meer mensen na over de nieuwe zorgverzekering. Je komt veel vrienden tegen en dan kan je ook altijd hun even om advies vragen over een nieuwe zorgverzekering. Een ideaal moment om ook een actie te voeren met de zorgverzekering.

Cash Back actie De Friesland

De Friesland zorgverzekering heeft haar Cash Back actie met € 96 retour verlengd. De actie loopt nu tot en met 26 december van dit jaar. Dus je hebt weer een paar extra dagen gekregen om van deze actie te profiteren. Was je afgelopen weekend net te laat, kom dan nu in actie.

Pak dit extra voordeel mee bij het afsluiten van een Online Verzorgd Polis bij De Friesland Zorgverzekeraar. Daarmee ontvang je een goede zorgverzekering met een scherpe premie. Als je kiest voor het maximale eigen risico ben je slechts € 66,95 per maand kwijt voorde basisverzekering.

Aanvullende verzekeringen

Vanaf € 4,95 per maand kun je de dekking van deze basisverzekering uitbreiden met een aanvullende dekking. En je hebt een ruime keuze uit gecontracteerde zorgverleners. Ook handig is de mogelijkheid bij een De Friesland zorgverzekering om het eigen risico in termijnen te kunnen betalen. Bij deze zorgverzekering kan het ook bij het vrijwillige eigen risico. Andere zorgverzekeraars maken het ook mogelijk om gespreid te betalen. Dan gaat het meestal alleen om jet wettelijk verplichte eigen risico.

Voor het declareren van je zorgnota’s kan je gebruik maken van de Mobile app of de internet site van de verzekeraar. Je kunt dus overal declareren als met je mobiele telefoon. De declaraties worden snel afgehandeld geeft de verzekeraar aan. Binnen maximaal 10 werkdagen staat het bedrag weer op je rekening

In maart 2014 ontvangen nieuwe klanten de € 96,- retour op hun rekening. Dit is het bedrag van de Cash back actie.

Lees meer over de Friesland zorgverzekering.

Reacties gesloten