Bundelkorting bij ZEKUR zorgverzekering een grap?

ZEKUR zorgverzekeringBij de ZEKUR zorgverzekering kun je profiteren van een bundelkorting. Deze wordt aan de eerste 7500 klanten gegeven die de bundel afsluiten. De bundelkorting bij ZEKUR gaat dan in op 1 april 2014? Is dit een grap of kunnen we het serieus nemen. Op de site van ZEKUR zie je de actievoorwaarden van de Bundelkorting nader uitgelegd.

ZEKUR bundelkorting

Je komt in aanmerking voor een Bundelkorting op de premie van de basisverzekering van ZEKUR Zorg, als je de woonverzekeringsbundel Extra ZEKUR Wonen sluit. Bij Extra ZEKUR Wonen en Gewoon ZEKUR Zorg krijg je 6% korting op de basisverzekering. Deze korting wordt 8% als je een Extra ZEKUR Wonen Extra ZEKUR Zorg sluit.

Als je op 1 november van 2013 al een Extra ZEKUR wonen verzekering hebt lopen wordt de bundelkorting direct op het polis blad weergegeven. Als je nog geen woonverzekering hebt lopen bij ZEKUR, maar wel een zorgverzekering sluit, moet de Woonverzekering bijgesloten worden die voor 1 februari 2014 ingaat.

ZEKUR geeft aan dat je geen recht op een bundelkorting hebt als je niet via een automatische incasso betaald. En je valt ook buiten deze actie als je niet tot de eerst groep van 7500 verzekerden behoort.

1 April duidelijk?

Helaas valt niks te lezen over de huidige stand van zaken over de bundelkorting bij ZEKUR zorgverzekering. In combinatie met de datum van 1 april geeft dat de verzekeraar ruimte om aan te geven dat je toch geen korting krijgt. Misschien toch geen handig gekozen datum om een actie kracht bij te zetten.

Lees meer over deze ZEKUR zorgverzekering