Bol.com cadeaubon bij FBTO Zorgverzekering

FBTO zorgverzekeringDe promoties van de zorgverzekeringen zijn begonnen. Op de radio komen de spots van de meeste zorgverzekeraars voorbij. Ook al heeft nog niet iedere zorgverzekeraar haar premies bekend gemaakt. Deze zullen echter snel bekend worden gezien de termijn waarin iedere Nederlander geïnformeerd moet zijn door de zorgverzekering.

Deze loopt op 15 november af. FBTO trapt met haar campagnes direct goed af. Daarbij maakt de verzekeraar net zoals vorig jaar gebruik van de online media. In deze zorgcampagne wil FBTO benadrukken dat bij haar de consument zelf de zorgverzekering kan samenstellen.

Naast de basisverzekering kan gekozen worden voor verschillende aanvullende modules. Bovendien kun je deze modules het hele jaar door aanzetten en uitzetten. FBTO geeft aan dat je daarmee alleen betaalt voor wat jezelf kiest. Om het allemaal extra aantrekkelijk te maken biedt de zorgverzekeraar een gratis cadeaubon aan van Bol.com.

Deze Bol.com cadeaubon heeft een waarde van maar liefst 25 euro. Bij de FBTO zorgverzekering kun je alles online regelen. Zowel het aanvragen als het wijzigen van gegevens en aanvullende verzekeringen. Ook het declareren kan de verzekerde online doen.

Op de speciale actiesite kan je de nieuwe zorgpremie laten uitrekenen en kun je bij afsluiten van de zorgverzekering dus direct profiteren van de cadeaubon. Dan moet je wel voor het einde van het jaar de verzekering sluiten!

Zie de FBTO zorgverzekering informatiepagina voor meer details over deze verzekering.

Reacties gesloten