Bol cadeaubon voor oude klanten FBTO

FBTO Zorgverzekering 2014Deze week een e-mail ontvangen voor de FBTO Zorgverzekering. De verzekeraar wil me graag weer terug als zorgklant. Vorig jaar was ik overgestapt naar een andere Achmea zorgverzekering. De dekking vanuit de Zilveren Kruis zorgverzekering sloot beter aan en ook het betalingsgemak via mijn werkgever sprak me aan.

Slimme actie met Bol cadeaubon

Toch wel een slimme zet om een e-mail te sturen over deze persoonlijke actie met een Bol cadeaubon. Als ik via de knop in de e-mail een FBTO zorgverzekering afsluit krijg ik eind januari een Premie FBTO Zorgverzekering. Een actie die je toch wel aanzet om ook nog eens naar de nieuwe FBTO zorgverzekering te kijken. Zeker nu ik uit ervaring het verschil weet met mijn huidige zorgverzekering. Bij FBTO heb ik zonder korting al een basisverzekering van € 88,50 per maand en kan ik zelf bepalen of ik modules aanzet voor een aanvullende dekking.

Deze actie met de Bol.com cadeaubon loopt van 25 november tot 1 februari 2014. De cadeaubon ontvang je als je voor de zorgverzekering bent geaccepteerd. De polis van deze zorgverzekering moet wel voor 1 februari 2014 ingaan. Je kunt alleen van deze actie profiteren als je de zorgverzekering afsluit via de speciale URL die je ontvangt in een persoonlijke e-mail. De Bol cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld en ook niet overdraagbaar.

De bon ontvang je binnen twee maanden na het afsluiten van de verzekering via e-mail. Je moet dus wel een geldig e-mail adres opgeven.

Meer informatie over de FBTO zorgverzekering