Bewuzt zorgverzekering besparen voor wie bewust kiest?

Bewuzt ZorgverzekeringIeder jaar zien we nieuwkomers op de markt bij de zorgverzekeringen. Dit jaar zien we de Bewuzt zorgverzekering gelanceerd worden. De verzekeraar wil inzetten op de consument die bewust kiest voor een bepaalde dekking bij de zorgverzekering. Zo kan de consument zelf bepalen waarop hij wil besparen. De laatste dagen zie je steeds meer reclame voor deze zorgverzekering. Ben benieuwd welk marktaandeel de verzekeraar kan veroveren.

Bewuzt zorgverzekering met scherpe zorgpremie

De verzekering wordt in de markt gezet voor iedereen die niet te veel wil betalen voor een zorgverzekering. Aan de hand van een goedkope basisverzekering kan je vervolgens zelf bepalen welke zaken je nog extra wilt meeverzekeren. Als voordelen van haar zorgverzekering geeft Bewuzt op haar website aan dat je profiteert van een lage premie, dat je online je zorgzaken kan regelen en dat je een ruime keuze hebt aan zorgaanbieders. Op de staat zelfs aangegeven dat het hier gaat om een super lage premie voor de basisverzekering. Ook zijn de aanvullende pakketten niet duur. Worden extra opties van de zorgverzekering niet gebruikt kun je het jaar daarop profiteren van een No-claim korting.

Vergelijking van Bewuzt met andere zorgverzekeringen

Bewuzt zet in op prijsvergelijking met ander zorgverzekeraars. In een eenvoudige tabel wordt de premie van de basisverzekering vergeleken met andere goedkope zorgverzekeringen. De verschillen in de zorgpremie zijn per maand niet erg groot. Maar de premie voor Bewuzt valt wel lager uit dan de zorgverzekeringen van AnderZorg, FBTO en Ditzo. In de tabel worden nog meer punten van de verzekering vergeleken. Natuurlijk is de Bewuzt verzekering de enige zorgverzekering met een No-Claim korting. En samen met Ditzo zijn het de enige twee verzekeraars in de vergelijking die een Independer.nl keurmerk hebben gekregen. En alleen bij Bewuzt kun je profiteren van korting bij meerdere opties.

Goedkope aanvullende verzekeringen bij Bewuzt

De dekking van de basisverzekering kun je uitbreiden met een tandartsverzekering en dekkingen voor de fysiotherapeut. Ook is een buitenland dekking mogelijk. Sluit je twee of meer aanvullende verzekeringen, profiteer je van een korting. De hoogte van deze korting hangt af van welke dekking je kiest, Voor alle aanvullende verzekeringen kun je kiezen uit twee verschillende vormen. Een module “Goed” of een module “Beter”. Op de site kun je op een simpele manier je zorgverzekering samenstellen. Dit door het bij elkaar klikken van de gewenste opties en het bepalen van de hoogte van het eigen risico. Bij iedere aanpassing in de samenstelling zie je direct wat de premie per maand zal worden voor de zorgverzekering en welke korting je daarop hebt gekregen. Via deze online premieberekening kun je ook direct de zorgverzekering afsluiten. Zie ook de speciale informatie pagina over de Bewuzt zorgverzekering

Bewaren