Besured zorgverzekering wenst Beste dekking

Besured zorgverzekering kaartjeVandaag een kaartje in de bus voor de Besured zorgverzekering. Een leuke actie waarmee de zorgverzekeraar je een beste dekking wenst voor 2015. Op de achterkant de tekst dat het nieuwe jaar er aan komt en je nog maar een paar dagen de tijd hebt om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering.

Besured roept met het kaartje op om te kijken of de Besured zorgverzekering de beste zorgverzekering voor je is voor een studentenprijsje. Op de site van Besured.nl kan de premieberekening worden uitgevoerd.

Natuurlijk wenst Besured via het kaartje je ook fijne feestdagen en natuurlijk een vrolijk en vooral gezond 2015.

Besured gaat voor fysieke post

Besured kiest hiermee voor een persoonlijk benadering en kiest voor de traditionele postkaart. Eerder dit jaar stuurde de verzekeraar ook al post met uitgebreide informatie over haar zorgverzekering. In deze brief een opsomming van de voordelen van de zorgverzekering en dat al 78.341 studenten en young professionals de zorgverzekering hadden gekozen.

Waarom voor Besured zorgverzekering kiezen?

Belangrijkste punten in e brief om voor de Besured zorgverzekering te kiezen waren:

  • laagste premie zonder extra eigen risico
  • gegarandeerde toegang tot beste zorg
  • declaraties razendsnel op je rekening

In de brief wordt ook nog verwezen naar het feit dat mogelijk de ouders de kosten van de zorgverzekering betalen. Dus geeft Besured aan om het voordeel aan de ouders te gunnen.

Lees meer over de Besured zorgverzekering.

Besured Beste dekking 2015