Besured alleen voor studenten en Young Professionals?

studenten en Young ProfessionalsBesured is de verzekeraar die zich met haar zorgverzekering speciaal richt op studenten en young professionals. Besured biedt deze zorgverzekering voor een zeer lage premie en een hoge kwaliteit, staat op haar site te lezen. Zoals aangegeven voor studenten en young professionals, maar ieder ander is ook welkom. Besured werkt samen met zorgverzekeraar VGZ en kan zo scherp zorg inkopen.

Geen extra eigen risico

De Besured basisverzekering kun je al afsluiten voor € 91,90. Daarbij heb je geen extra eigen risico. Hiervoor heb je een complete dekking. Deze dekking kan je aanvullend door te kiezen voor een van de aanvullende verzekeringen. Hierbij heb je de keuze uit de volgende dekkingen:

  • Ready-2-Go, vanaf 1 euro per maand, voor dekking van repatriëring en spoedeisende hulp in het buitenland.
  • Love-2-Move, vanaf 5,90 euro per maand, met oa dekking voor anticonceptie en fysiotherapie
  • All-in-1, vanaf 8,90 per maand, ruimere dekking fysiotherapie, dekking vaccinatie buitenland, dekking malariapillen

De All-in-1 dekking is de meest complete aanvullende zorgverzekering van Besured. Op de site van Besured lees je meer over de dekkingen van deze aanvullende verzekeringen.

Besured tandartsverzekering

Wil je toch iets meer zekerheid ten aanzien van de tandartskosten? Kun je bij Besured ook een tandartsverzekering afsluiten. Deze Smile tandartsverzekering heeft een 100% vergoeding voor de volgende onderdelen:

  • tandartskosten
  • Behandeling mondhygiënist
  • Behandeling endotontoloog
  • Behandeling parodontoloog

De maximale vergoeding per jaar is € 350,-. De premie voor deze tandartsverzekering is 11,90 euro per maand.

Zorgtoeslag mogelijk?

Besured geeft op haar site informatie over de zorgtoeslag. Als je als recht hebt op een zorgtoeslag kan je dit direct verrekenen met de premie van de zorgverzekering. Dit kan Besured voor je inregelen. Besured geeft aan dat je bij een volledige zorgtoeslag per saldo maar 20,80 per maand betaald voor de basisverzekering.

Lees meer over de zorgverzekeringen van Besured op de site van Besured. Of bekijk de speciale informatie pagina over de Besured zorgverzekering op deze site.