Besured zorgverzekering 2013 speciaal voor studenten

Besured ZorgverzekeringHet afgelopen jaar was veel ophef over de specifieke doelgroep zorgverzekeringen. Waarbij zorgverzekeringen worden afgestemd op de behoefte van specifieke consumenten. Zorg waarvoor geen behoefte is kan buiten het pakket gelaten worden. Een doelgroep waarvoor de verzekeraars veel aandacht hebben zijn de studenten en de Young professionals. Ook bij de zorgverzekeraars zie je specifieke studenten zorgverzekeringen worden aangeboden. Dit is een doelgroep die verzekeraars graag aan zich willen binden. Want vaak is de behoefte aan zorg beperkt en kan de doelgroep gemakkelijk worden aangesproken met een op internet gericht bedieningsconcept. Het voordeel voor de student is dat deze kan profiteren van een extra voordelige zorgpremie. De hoogte van de premie wordt vaak extra gedrukt door het voeren van een hoger vrijwillig Eigen Risico.

Een Besured zorgverzekering 2013 vanaf 91,90 euro

Bij Besured kun je een zorgverzekering afsluiten vanaf 91,90 euro per maand. Zonder extra eigen Risico. Dit is dan de basisverzekering van Besured. Hierbij gaat het om een naturapolis waarbij VGZ de risicodrager is. Bij deze basisverzekering krijg je een gratis servicepakket. In dit pakket zit bijvoorbeeld een dekking voor de vakantiedokter, verhaalsrechtsbijstand na ongeval en wachtlijstbemiddeling. De dekking van de basisverzekering kan natuurlijk uitgebreid worden met aanvullende dekkingen. Daarbij kan je kiezen uit een tandartsverzekering voor 10,90 euro per maand en een aanvullende dekking voor7.90 euro per maand. Op de site wordt duidelijk aangegeven welke dekking deze aanvullende verzekeringen geven op de standaard Besured zorgverzekering.

Besured zorgverzekering 2013 werkt samen met VGZ

Besured geeft op haar site aan dat het samenwerkt met VGZ. Dit om zoveel mogelijk kwaliteit aan de verzekering toe te voegen. Hierdoor is het in staat om een zorgverzekering in de markt te zetten met een zeer lage premie en met hoge kwaliteit en service. Naast 10% collectiviteitskorting van VGZ betaal je de lagere premie die eigenlijk hoort bij een vrijwillig eigen risico van € 500,-. Dit eigen risico wordt echter weer volledig gecompenseerd. Door de samenwerking met VGZ kan de verzekerde terecht bij vrijwel alle zorgverleners in Nederland. Wel zo prettig omdat het om een naturapolis gaat.

Meer verzekeringen bij Besured in 2013

Door het succes van de Besured zorgverzekering 2013 heeft Besured besloten om haar diensten uit te breiden. Zo kunnen de studenten en Young professionals nog meer verzekeringen en financiële diensten afnemen. Zo kan geprofiteerd worden van een scherpe premie op een autoverzekering en zijn er speciale startershypotheken. Volgens de verzekeraar tegen de scherpste premies en laagste rente. Maar wel weer met een service en dienstverlening van een hoog niveau.

Lees meer over de Besured Zorgverzekering