Bespaar tips zorgverzekering van Sloop de Crisis

Bespaar tips zorgverzekeringVandaag informatie ontvangen van de organisatie Sloop de Crisis. Bekend van de televisie. Dit landelijke initiatief wil de Nederlanders helpen met het besparen op de lasten. Waaronder ook op de zorgverzekering. Met de bespaar tips zorgverzekering wil Sloop de Crisis aangeven hoe je mogelijk op de zorgverzekering kan besparen.

Sloop de Crisis geeft aan dat een zorgverzekering gemiddeld tussen de €97,- en €112,- per maand kost. Daarbij komt ook nog eens het wettelijk verplichte eigen risico van €360.  Dat is dus veel geld voor een verzekering die je misschien slechts een paar keer gebruikt, voor die ene keer in het jaar dat je naar de huisarts moet. Een zorgverzekering kost dus een hoop geld, zeker in tijden van economische crisis, wanneer je wat minder te besteden hebt.

De zorgverzekeraars op een rijtje

De vier grootste zorgverzekeraars van het land zijn (op volgorde) Achmea, UVIT, CZ en Menzis. Sloop de crisis geeft het aan dat het opmerkelijk is dat deze zorgverzekeraars niet zijn verkozen tot de beste zorgverzekeraars. Dit waren juist de zorgverzekeraars: Ditzo, Agis, OHRA en Univé. In het rijtje van duurste zorgverzekeraars zet Sloop de Crisis de zorgverzekering van de De Amersfoortse op de eerste plaats. Gevolgd door de zorgverzekeringen van Univé, VGZ en Zilveren Kruis Achmea.

Bespaar tips zorgverzekering

Een zorgverzekering is voor iedereen vanaf 18 jaar verplicht. Sloop de Crisis geeft aan dat het handig is voor je portemonnee om de beste (lees: de goedkoopste) zorgverzekering voor jou te kiezen. De organisatie onderkent dat het uitzoeken van de meeste geschikte zorgverzekering een behoorlijke klus is. Pakketten van zorgverzekeringen vergelijken, services vergelijken, kosten vergelijken, ziekte inschatten enzovoort.

Naast het zelf uitzoeken van de zorgverzekering kun je ook de diensten van een organisatie inschakelen. Deze kunnen het dan tegen betaling voor jouw uitzoeken. Maar er is ook een gratis oplossing via Sloop De Crisis. Op de site van de organisatie www.sloopdecrisis.nl kun je inschrijven en wordt er gekeken naar alle vaste lasten, zo ook naar de zorgverzekering.

Sloop de crisis gratis initiatief

Inschrijven bij dit initiatief van Sloop de Crisis is gratis en geheel vrijblijvend. Hoe groter de groep mensen die zich bij Sloop de Crisis aansluit, hoe groter de kans dat Sloop de Crisis druk kan uitoefenen op organisaties om de lasten van de consument te verlagen. Dus hoe sneller er veel mensen inschrijven, hoe sneller en beter de organisatie druk kan uitoefenen, wat betekend dat uw vaste lasten omlaag gaan. Lees meer over het initiatief op de site van Sloop de Crisis. (Bron: op basis van bericht Sloop de Crisis)