Beperkte groei bij Avero Zorgverzekering

Avero ZorgverzekeringVorige week was al bekend gemaakt wat de groei aan zorgverzekeringen was voor de hele Achmea groep. De mooie cijfers van FBTO en ZilverenKruis waren al eerder bekend geworden. Gisteren werd bekend gemaakt dat de zorgportefeuille van Avero Achmea is gegroeid. In totaal zag Avero 24000 nieuwe verzekerden binnenkomen. Hiermee komt het totaal op 585.000 zorgverzekeringen.

De genoteerde groei wordt toegeschreven aan de inspanningen van de tussenpersonen. Deze hebben op basis van de aangepaste zorgverzekeringen nieuwe collectiviteiten weten te binden aan Avero. Met deze groei in aantal verzekerden blijft Avero wel achter op de cijfers van FBTO en Zilveren Kruis. Via deze labels werden respectievelijk 66.000 en 44.000 nieuwe zorgverzekeringen gesloten. In totaal wist Achmea een groei te realiseren van 150.000 verzekerden met een nieuwe zorgverzekering.

Dus de groei bij de overige Achmea labels blijft dus wel een beetje achter. Ben wel benieuwd naar de getallen bij Agis en Take Care Now! Van deze zorgverzekeraars heb ik nog niet de getallen kunnen achterhalen wat de groei bij de zorgverzekering is.

Lees meer over de Avero Zorgverzekering op de speciale informatie pagina.