Kerstactie met Bol.com bij AnderZorg zorgverzekering

Anderzorg zorgverzekering 2013Tijdens deze kerstdagen kun je van een mooie actie profiteren bij AnderZorg zorgverzekering. Want met de kerstdagen wordt er veel gekeken naar een nieuwe zorgverzekering. Met het bijeenkomen van de families wordt veel over deze verzekering gesproken. We zijn toch wel benieuwd welke nieuwe zorgverzekering de anderen nemen. En of ze nog adviezen hebben. Ook de vergelijkingssites geven aan veel bezoekers te zien die de zorgverzekeringen vergelijken. En de verwachting is ook dat er veel consumenten van verzekering gaan switchen. Daarop kunnen de zorgverzekeraars mooi inspelen. Nu komt Ander Zorg met een speciale en kortlopende actie.

Alleen tijdens de kerst Bol.com bon bij AnderZorg Zorgverzekering

Vorig jaar hadden andere zorgverzekeraars een actie opgesteld samen met Bol.com. Dit jaar is het AnderZorg die samen met deze site een actie heeft opgezet. En dan alleen speciaal tijdens de kerstdagen. Want als je op deze twee dagen een zorgverzekering afsluit bij AnderZorg krijg je een Bol.com cadeau bon gratis. En deze bon heeft een waarde van € 50. Dat is een erg mooi bedrag lijkt me. Voorwaarde van de verzekeraar is dat je tijdens de kerstdagen een zorgverzekering afsluit. Deze actie is dus alleen geldig op 25 december en 26 december van 2012. Ik heb geen informatie dat de actie na deze twee dagen nog zal doorlopen. Dus als je wilt profiteren moet je snel schakelen. Tevens een mooi excuus om tijdens de kerst even achter de computer te kruipen.

Profiteer ook van de laagste premie

Op de site van AnderZorg staat aangegeven dat haar zorgverzekering volgens de Consumentenbond de laagste premie heeft met een vrijwillig Eigen Risico van € 500. Dus als je echt op zoek bent naar een lage premie is dit een perfecte optie. Let dan ook nog even goed op de polisvoorwaarden. Kijk of deze aansluiten bij jouw voorkeuren en de verwachtingen die je hebt ten aanzien van een zorgverzekering. Je kiest natuurlijk wel voor een heel jaar.

Handel snel en profiteer van deze actie bij AnderZorg

AnderZorg heeft aangegeven dat deze actie alleen tijdens de kerstdagen geldig is. Wil je van deze actie profiteren, moet je dus wel snel handelen.

Lees meer over de AnderZorg verzekering