Anderzorg weer een van de laagste premies?

een van de laagste premiesEerder deze maand maakte Anderzorg de nieuwe premie voor de basisverzekering bekend. Anderzorg heeft de premie gelijk gehouden. Door gebruik te maken van de reserves is een premiestijging voorkomen. De premie van de Anderzorg basisverzekering is weer € 93,00 per maand. Een jaarpremie van € 1.116. Anderzorg geeft aan dat het daarmee weer een van de laagste premies heeft van Nederland. Dit is de premie bij alleen het wettelijk verplichte eigen risico.

Hiermee blijft Anderzorg een zeer aantrekkelijke zorgverzekering voor de consument die zo weinig mogelijk wil betalen voor goede zorg. Geen zorg die je niet nodig hebt. Bij Anderzorg stel je de verzekering zelf samen. Daarbij kies je ook voor het online gemak. Je ontvangt geen papieren polis. Je kan mobiel declareren via de app en chatten bij eventuele vragen. Op deze manier kan Anderzorg de kosten van de verzekering laag houden.

Stabiel met laagste premie

In het persbericht dat Anderzorg uitstuurde over de nieuwe premie, liet de verzekeraar weten een stabiel premiebeleid belangrijk te vinden. Leden mogen niet verrast worden mets schommelingen in de premie. Maar juist zekerheid over de premie bieden. Door de kosten zo laag mogelijk te houden blijft Anderzorg instaat om goede zorg voor een redelijk prijs aan te bieden.

Inzet reserves voor lage premie

Alle verzekeraars moeten reserves opbouwen. Zodat eventuele tegenslagen in de zorgkosten opgevangen kunnen worden. Bij voldoende reserves en positieve resultaten kan Anderzorg premie teruggeven. Dit doet Anderzorg al voor het vierde jaar op rij. Voor de basisverzekering van 2016 wordt het volledige verwacht resultaat van 2015 ingezet om de nieuwe premie laag te houden.

Geen selectie op gezondheid of leeftijd

Bij de Anderzorg zorgverzekering is iedereen welkom. Anderzorg selecteert niet op leeftijd of gezondheid. Iedere verzekerde betaalt dezelfde premie voor de aanvullende verzekering. De hoogte van de premie is niet afhankelijk van de leeftijd.

Zie de site van Anderzorg voor meer informatie of lees meer over de Anderzorg zorgverzekering op de speciale informatiepagina.