AnderZorg verlaagt premie ziektekostenverzekering 2009

logo Anderzorg.nl zorgverzekeringAnderZorg, een onderneming binnen het Menzis concern, heeft de jaarpremie voor 2009 bekend gemaakt. Voor de basisverzekering hanteert AnderZorg een tarief van 80,25 euro per maand. Maar u kunt voor een nog lager tarief verzekerd zijn als u naast het wettelijke eigen risico van 150 euro kiest voor een hoger eigen risico.

Als je kiest voor een additioneel eigen risico van 500 euro per jaar kom je als verzekerde zelfs uit op een basisverzekering met een maandpremie van 55,25 euro. Hiermee zet de prijsvechter erg scherp in. Deze premie kan zo scherp zijn omdat de verzekeraar weinig adverteert en veel via internet afhandelt. Hierdoor worden de kosten kaag gehouden waarvan de klant profiteert.

Op de site van AnderZorg is te zien de premies sterk afstekken ten opzichte van de andere zorgverzekeraars. Ook is het mogelijk om op de site een offert aan te vragen die natuurlijk per e-mail wordt toegestuurd. Zie meer op de site van AnderZorg : http://www.anderzorg.nl/AnderZorg, een onderneming binnen het Menzis concern, heeft de jaarpremie voor 2009 bekend gemaakt.

Voor de basisverzekering hanteert AnderZorg een tarief van 80,25 euro per maand. Maar u kunt voor een nog lager tarief verzekerd zijn als u naast het wettelijke eigen risico van 150 euro kiest voor een hoger eigen risico. Als je kiest voor een additioneel eigen risico van 500 euro per jaar kom je als verzekerde zelfs uit op een basisverzekering met een maandpremie van 55,25 euro.

Hiermee zet de prijsvechter erg scherp in. Deze premie kan zo scherp zijn omdat de verzekeraar weinig adverteert en veel via internet afhandelt. Hierdoor worden de kosten kaag gehouden waarvan de klant profiteert. Op de site van AnderZorg is te zien de premies sterk afstekken ten opzichte van de andere zorgverzekeraars.

Ook is het mogelijk om op de site een offerte aan te vragen die natuurlijk per e-mail wordt toegestuurd. Zie meer op de site van AnderZorg : http://www.anderzorg.nl/

Bewaren