Anderzorg opnieuw laagste premie van Nederland?

Anderzorg opnieuw laagste premieZorgverzekeraar Anderzorg heeft de premies van de nieuwe zorgverzekering bekend gemaakt. En opnieuw heeft Anderzorg de laagste premie van Nederland. Dit al voor het vijfde jaar op rij. De premie voor de basisverzekering 2015 is vastgesteld op € 66 per maand. Deze extreem lage vanaf premie heb je alleen als je kiest voor het maximale vrijwillige eigen risico. Het gaat hierbij dus om een vanaf premie die lager uitvalt als je voor een hoger eigen risico kiest. De premie voor de basisverzekering met alleen het wettelijk verplichte eigen risico komt uit op een bedrag van € 93 per maand. Deze maand premie ligt daarmee hoger dan de maand premie van de zorgverzekering in 2014.

Ruim aanbod aanvullende verzekeringen Anderzorg

De dekking vanuit de basisverzekering kun je ook bij Anderzorg aanvullen door te kiezen voor een aanvullende verzekering. Anderzorg geeft op haar site duidelijk aan dat dit niet verplicht is. Bij de aanvullende verzekeringen kun je kiezen uit de volgende opties:

  • Budget, aanvullend plus tandartsverzekering, vanaf € 10,25 per maand
  • Jong, aanvullend plus tandartsverzekering, vanaf € 15,75 per maand
  • Extra, aanvullend, vanaf € 13,65 per maand
  • Tand, tandartsverzekering, vanaf € 17,85 per maand

De aanvullende verzekeringen Extra en Tand kun je ook combineren. Anderzorg biedt je ook de mogelijkheid om de dekking vanuit de aanvullende verzekering zelf samen te stellen. Dit is de optie Pakket op maat. Je kiest hierbij zelf het aantal fysiotherapie behandelingen (geen, 9 of 18), dekking voor tandheelkunde (geen, Tand 75% € 250, Tand 100% € 250 of Tand 100% € 500), wel of geen werelddekking,

Zie de site van Anderzorg voor een volledig overzicht van de dekking en vergoeding uit de aanvullende verzekeringen.

Beste Keus zorgverzekering 2014

Op haar site geeft Anderzorg aan dat het in de verkiezing van Beste Keus zorgverzekering van de Verzekeringssite.nl (nu HoyHoy.nl) goud heeft gewonnen. Naast de scherpste prijs voor de basisverzekering scoort de verzekeraar dus ook goed bij de vergelijkingen.
Zie meer informatie over de Anderzorg Zorgverzekering.