AnderZorg.nl komt met de laagste premie Zorgverzekering

AnderZorg zorgverzekeringAls je naar de site van AnderZorg.nl gaat valt het direct op dat de verzekeraar claimt de laagste premie te hebben voor de zorgverzekering. AnderZorg.nl , dat een onderdeel is van Menzis, kopt met grote letters: YES! We hebben de laagste premie. De basisverzekering kun je bij de verzekeraar als luiten voor 71,25 euro per maand. Dat is toch wel fors onder de premies van de grote zorgverzekeraars als Zilveren Kruis en VGZ.
Als je even doorklikt om te zien hoe deze scherpe premiestelling tot stand is gekomen zie je dat het gaat om een maandpremie voor een basisverzekering met een vrijwillig extra Eigen Risico. Deze laagste premie voor de basisverzekering betaal je als je kiest voor een eigen risico van 500 euro boven op de wettelijk verplicht 220 euro. Kies je niet voor een vrijwillig eigen risico, dan kom je uit op een premie van 96,25 euro.
Deze premie ligt nog steeds fors onder de premies van de andere zorgverzekeringen. AnderZorg.nl gaat ten opzicht van het huidige jaar wel een premieverhoging doorvoeren van 5 euro per maand. Als je de premie per kwartaal, halfjaar of jaar betaalt, krijg je een korting op de premie van je zorgverzekering. Betalen per maand kan natuurlijk ook. Dit jaar heeft AnderZorg.nl ook weer de actie lopen waarmee de verzekerde geld kan verdienen door andere klanten aan te brengen. Wanneer je een vriend tipt voor de AnderZorg zorgverzekering en je allebei de verzeker ook sluit, krijg je beiden twintig euro. Hiervan kun je maximaal tien keer profiteren.

Bekijk ook de speciale Ander Zorg zorgverzekering pagina voor meer informatie over deze zorgverzekering.