Anderzorg Beste keuze zorgverzekering 2014

Anderzorg zorgverzekering 2014Ook dit jaar maakt de Verzekeringssite.nl bekend welke zorgverzekering de Beste Keuze Award zorgverzekering wint. In de editie van 2014 is Anderzorg Beste Keuze zorgverzekering geworden en pakt de gouden Award. Daarmee neemt de zorgverzekering de eerste plaats over van CZdirect. CZDirect was vorig jaar nog de winnaar maar moet dit jaar genoegen nemen met een derde plaats en wint de Bronzen Award.

Anderzorg heeft de dekking van de zorgverzekering aangepast om deze nog beter te laten aansluiten op de wensen van de consument. In de vergelijking die de consumenten uitvoeren wordt een afweging gemaakt op basis van kwaliteit maar natuurlijk ook de prijs. Met de zorgverzekering van 2014 komt AnderZorg dus als winnaar uit de bus. De verzekeraar is blij met deze eerste plaats en ziet dit als erkenning voor een goede zorgpolis die aansluit bij de wensen van de klant.

Top 5 beste Keuze zorgverzekering 2014

De volledige top vijf van de beste keuze zorgverzekering 2014 ziet er als volgt uit:

  1. Anderzorg
  2. Bewuzt
  3. CZdirect
  4. Ditzo
  5. TakeCareNow !

Met de tweede plaats weet Bewuzt met haar zorgverzekering ook een plaats te stijgen in de ranglijst. Vorig jaar pakte Bewuzt nog brons en krijgt dit jaar de Zilveren Award voor de tweede plaats. CZdirect maakt de top 3 compleet. De verkiezing van de beste keuze zorgverzekering loopt al sinds 2010. In dat jaar pakte CZdirect de eerste plaats. Ook in 2011 wist CZdirect de eerste plaats te pakken. In 2012 moest het de eerste plaats afstaan aan De Friesland. Maar het jaar daarop stond CZdirect weer op de eerste plaats. Anderzorg is dus de winnaar Beste keuze zorgverzekering 2014.

In deze maand zullen de consumenten weer de zorgverzekering kiezen. Verzekeringssite.nl geeft aan dat deze keuze steeds later in het jaar bepaald gaat worden. De zorgverzekeraars maken ook steeds later de premies voor de nieuwe zorgverzekering bekend. Verzekeringssite wil der consumenten helpen om de juiste keuze te maken. Maar de organisatie wil ook de zorgverzekeraars die het verdienen in de spotlights zetten. Daarom de jaarlijkse uitreiking van de Awards. Deze worden ook voor de autoverzekering uitgereikt. Lees meer over deze verkiezing op de site van Verzekeringssite.
Meer informatie over de Anderzorg zorgverzekering
Beste Keuze zorgverzekering 2014