Nu 75 euro retour bij Agis zorgverzekering

Agis Zorgverzekering 2013Bij Zorgverzekeraar Agis loopt dit jaar een actie met geld retour bij het afsluiten van een zorgverzekering. Wie dit jaar besluit over te stappen naar Agis krijgt namelijk een welkomstbonus van 75 euro. Deze actie is gestart op 1 november 2012 en loopt nog tot en met 31 januari 2013.

Agis welkomstbonus

De welkomstbonus is alleen van toepassing op nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen helaas niet van deze actie profiteren.
Om in aanmerking te komen voor deze bonus moet je wel naast de basisverzekering een aanvullende verzekering afsluiten. Bij de actievoorwaarden geeft Agis aan dat naast de Agis Basispolis, de Agis Basicpolis of de Agis Internetpolis ook een aanvullende verzekering van Agis zorgverkeringen afgesloten moet worden: Compactpolis, Compleetpolis, Comfortpolis, ComfortPluspolis, 50 + Actief Polis, Gezinnenpolis, AV Zorg, AV Zorg en Wel, Royal.
Dit bedrag van 75 euro zal Agis uiterlijk het tweede kwartaal van 2013 terugstorten naar de verzekerde. Daarvoor wordt het rekeningnummer gebruikt waarmee ook de zorgpremie wordt betaald. Mocht er op het moment van betalen een premieachterstand zijn, zal Agis dit bedrag verrekenen met de premie achterstand. Wordt de premie dus door de werkgever betaald, zal deze welkomstbonus ook naar de werkgever gestort worden.

Voor meer informatie over de Agis zorgverzekering, bezoek je de Agis informatie pagina.