Agis Zorgverzekering komt met Mijn Zorgcoach APP

Agis ZorgverzekeringVandaag kregen we de informatie van Agis zorgverzekering dat ze vandaag een nieuwe Mobile App lanceren. Deze Applicatie met de naam “Mijn Zorgcoach” komt beschikbaar voor de iPhone en de Android toestellen. Met deze applicatie kan iedereen die (beginnende) klachten heeft deze gaan bijhouden op het mobieltje. Dit met zowel teksten als foto’s. Maar ook de afspraken met de behandelaar, arts of therapeut kunnen in de applicatie worden opgeslagen. Ook kan de app gebruikt worden voor het geven van een reminder voor activiteiten die je moet uitvoeren. Bijvoorbeeld de ingevulde oefeningen. Nu de consument steeds vaker een mobiel bij zich heeft kan deze ook gebruikt worden voor opslag van specifieke medische informatie. Daarmee heb je altijd de actuele stand van zaken bij je als je een bezoek aflegt aan de huisarts of specialist. Zo kan makkelijker antwoord gegeven worden op de vragen en weet je ook waarnaar je zelf moet vragen. Handig als u bijvoorbeeld last heeft van uw rug en het verloop van de pijn wilt bijhouden. Of als u de ontwikkeling van een moedervlek wilt volgen.

Applicatie ook handig bij een tekenbeet

Agis geeft aaan dat de applicatie ook handig is als je bent gebeten door een teek. Maak een foto van de plek waar u de teek weghaalde. Stel een herinnering in, die helpt elke dag even te kijken om te zien of de huid rond de beet niet rood wordt. Wordt de beet rood of vormt zich een kring? De bijgehouden informatie helpt uw arts snel bij het stellen van de diagnose.

Downloaden applicatie op site van Agis Zorgverzekering

De Agis Zorgcoach app kan worden gedownload van de internet site van Agis. Zowel voor de iPhone als de Android. Maar neem aan dat de applicaties ook rechtstreeks te benaderen zijn in de stores van deze twee aanbieders. Helaas moeten de gebruikers van een Windows Phone het nog even stellen zonder deze applicatie. Het is niet duidelijk of de applicatie ook op dit platform beschikbaar gaat komen.