Agis layar, Zorggids in je broekzak!

Agis ZorgverzekeringNieuw van Agis: de online zorggids. Wat dat inhoudt? Een direct overzicht van alle zorgverleners bij jou in de buurt. Of het nu om een huisarts, een apotheek of een fysiotherapeut gaat. Zorg is dichtbij. En dat op ieder moment van de dag: de zorggids is nu namelijk ook te raadplegen via Layar op je smartphone!
Wat staat er in de Agis zorggids? Veel: niet alleen de namen van de zorgverlenende instanties of personen zelf, maar ook de nodige informatie over bepaalde afspraken die Agis hier heeft gemaakt over kwaliteit en service. Van huisarts tot ziekenhuis, ze staan er allemaal op. Helemaal handig is de zorggids via Layar op je mobiele telefoon: de Zorgradar! Deze is te gebruiken in heel Nederland en geeft een overzicht van alle huisartsen, fysiotherapeuten en apotheken in de buurt,.Wel zo prettig, die applicatie, wanneer je op vakantie bent in eigen land en je maakt een rare val. Een ongeluk zit in een klein hoekje … Layar aan en zoeken maar naar de dichtstbijzijnde huisarts! Op een overzichtelijk kaartje worden alle bovengenoemde zorgverleners in de buurt getoond.
Hoe werkt Layar? Ben je onbekend met Layar? Zo werkt het: Layar plaatst als het ware een digitale laag over het beeldscherm van je mobiele telefoon heen. Met behulp van GPS wordt er vervolgens via het beeldscherm informatie gegeven over – in dit geval – de dichtstbijzijnde zorgverleners. Mooi is de functie ‘routebeschrijving’: je mobiele telefoon loodst je direct naar de gekozen locatie toe. (Bron: Persbericht Agis)