Agis introduceert nieuwe zorgverzekering: de Gezinnenpolis

Agis ZorgverzekeringAgis zorgverzekeringen introduceert een nieuwe aanvullende zorgverzekering voor gezinnen, de Agis Gezinnenpolis. Uniek aan deze verzekering is dat deze niet alleen vergoedingen biedt voor kinderen van 0 tot 18 jaar, maar ook relevante vergoedingen voor de ouders, zoals fysiotherapie, brillen en alternatieve geneeswijzen.
Hierbij wordt ingespeeld op de verschillende levensfasen; zwanger en baby en van peuter tot puber. Voor de periode waarin kinderen de leeftijd van 0-4 jaar hebben, zijn er onder andere extra uren voor huishoudelijk hulp na de kraamperiode beschikbaar en is er een vergoeding voor lactatiekundige of huur/koop van een borstkolf.
Voor kinderen in de leeftijd van 5-18 jaar wordt een vergoeding verstrekt voor zwemles, orthodontie en kinderdiëtiek. Bijzonder is bovendien dat er vergoedingen voor cursussen ‘omgaan met peuters’ en ‘praten met pubers’ en ‘Eerste Hulp bij Opvoeden’ gegeven worden. Met Specsavers, Pearle en Hans Anders zijn daarnaast afspraken gemaakt waarbij de kinderbril, vanaf 2 dioptri, 1x per jaar vergoed wordt.
Andere voordelen voor gezinnen zijn gratis advies van online specialisten zoals een pedagoog of fysiotherapeut. Via de Zorggids op Agisweb zijn daarnaast direct de juiste zorgverleners in de buurt te vinden.