Agis biedt internet zorgverzekering met korting

Agis ZorgverzekeringAgis Zorgverzekeringen introduceert Agis Internet Direct, een basisverzekering van Agis met korting die aangevuld kan worden met een aanvullende (tandarts) verzekering naar keuze.
Basisverzekering met korting Met Agis Internet Direct ontvangt u korting op uw basisverzekering en uw aanvullende verzekering. Op de basisverzekering krijg u 6% korting en op een aanvullende verzekering zoals een tandarts verzekering krijgt u maar liefst 8% korting.
De Agis Internet Direct zorgverzekering biedt de voordelen van Agis, maar dan met korting. Wij kunnen die korting geven omdat alles via internet verloopt; dus geen papieren rompslomp meer maar alle zaken digitaal regelen: beter voor portemonnee en milieu.
Voor de basisverzekering Basispolis Basic, een natura polis, betaalt u daarom maar €89,77 per maand in plaats van €95,50.

De voordelen van Agis Internet Direct op een rijtje

  • € 89,77 per maand voor de Basispolis Basic (normaal € 95,50)
  • 8% korting op een aanvullende (tand)verzekering
  • Voordeel met aanbiedingen van Stichting gezond voordeel
  • Online afsluiten, zaken digitaal regelen en digitaal polisblad

Aanvullende verzekering met korting
Voor de aanvullende verzekering kan gekozen worden uit alle aanvullende verzekeringen, van compact tot heel uitgebreid. Deze zijn toegespitst op verschillende levensfasen. Deze aanvullende verzekering kunt u ook direct met uw Agis Internet Direct basisverzekering online afsluiten. Voor uw aanvullende verzekering kunt u kiezen uit:

  • de Agis Gezinnenpolis
  • de 50+ Actief Polis
  • Singles & Stellen
  • alle aanvullende verzekeringen, van compact tot heel uitgebreid
  • drie tandartsverzekeringen met verschillende dekkingen

AgisAanvullend
Nog voordeliger met acties van ‘Gezond voordeel’
De Stichting Gezond Voordeel is een stichting voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven. Gezond Voordeel zoekt de samenwerking met bedrijven die deelnemers leuke, gezonde en voordelige acties aan kunnen bieden. Iedereen die gebruik wil maken van Agis Internet Direct wordt automatisch deelnemer van de Stichting Gezond Voordeel. Dus dat voordeel komt ook bij u terecht.
Meer informatie en de zorgverzekering Agis Internet Direct direct afsluiten