Aevitae komt met een nieuwe zorgverzekering YouCare

YouCare zorgverzekeringenIn de overvolle markt van zorgverzekeringen zien we weer een introductie van een nieuwe zorgverzekering. Waar je zou verwachten dat de zorgverzekeringen door middel van fusies de schaalvoordelen zoeken, komt er toch weer een nieuwe zorgverzekering. Vorig jaar zagen we Kiemer de markt op komen. Pas sinds kort staat Blue.nl in de markt en n u al weer YouCare.

Deze nieuwe zorgverzekering is zoals het zo mooi heet Powered by Avero Achmea. Avero is dus de risicodrager voor de zorgverzekering. Verder is weinig informatie te vinden over de zorgverzekering. De premies voor 2012 zijn nog niet bekend geworden. Op de site van de zorgverzekering, www.YouCare.nu is ook nog weinig actie. Je kunt je e-mail adres achterlaten en je kunt een Facebook Like activeren.

Het mooie van deze laatste actie is dat het ook direct weer wat oplevert. Voor iedere Like doneert de zorgverzekering namelijk 10 eurocent aan KiKa. Een eenvoudige actie voor de bezoeker van de pagina, maar mogelijk wel veel waarde voor KiKa. Hoe meer mensen de button activeren en aangeven YouCare leuk te vinden hoe hoger het bedrag.

Hoe mooi deze actie ook bedoeld is, het blijft jammer dat je niet meer informatie kan achterhalen. Ook op de site van Avero zie je hoer niks over terug. Zowel bij de nieuwsberichten als de Persberichten geeft Avero geen informatie over deze nieuwe zorgverzekering. Het e-mail adres is achtergelaten, dus even wachten op een reactie van de verzekeraar.

Even geduld dus en later meer.

Lees meer over de Aevitae zorgverzekering of over de Youcare zorgverzekering.

Gerelateerde berichten
No related posts for this content