ACTIE: €25 combi-korting SLOOPdeCRISIS

SLOOPdeCRISIS combi kortingJe hebt nog maar even om van zorgverzekering te wisselen. In haar e-mail nieuwsbrief geeft SLOOPdeCRISIS nog even een update ten aanzien van haar actie met de zorgverzekering van OHRA. Als je via de site van SLOOPdeCRISIS deze zorgverzekering afsluit kun je de restitutie verzekering al afsluiten voor een premie vanaf €75,20 per maand. Dan heb je wel gekozen voor het maximale eigen risico.

Nu combi-korting bij zorgverzekering

Bij SLOOPdeCRISIS lopen verschillende acties om te besparen op de vaste lasten. Naast de mogelijkheid om te besparen op de premie van de zorgverzekering kun je via SLOOPdeCRISIS ook profiteren van een collectief met energiekosten. Voor deze laatste dagen van het jaar maakt SLOOPdeCRISIS het extra aantrekkelijk. Als je nu tegelijk een nieuwe zorgverzekering en een nieuwe energieleverancier kiest via SLOOPdeCRISIS profiteer je van een extra €25 combi-korting. Deze korting komt dus bovenop de lage premie van de zorgverzekering en het scherpe energietarief.

Om van deze extra €25 combi-korting te kunnen profiteren moet je wel de zorgverzekering en het energiecontract via de site van SLOOPdeCRISIS afsluiten.

Voordelen van Zorgverzekering

Bij de zorgverzekering die je via het SLOOPdeCRISIS collectief sluit kan je profiteren van de volgende voordelen:

  • altijd vrije zorgkeuze
  • mobiel declareren via handige mobiele App
  • scherpe premie met 8,8% korting op basisverzekering.

Het overstappen van zorgverzekering kan je via de site van SLOOPdeCRISIS snel en eenvoudig regelen. Aan het overstappen zijn natuurlijk geen extra kosten verbonden.