Absurd aanbod HEMA zorgverzekering via Postcode Loterij

HEMA ZorgverzekeringAls deelnemer van de Nationale Postcode loterij kun je profiteren van een actie met de HEMA zorgverzekering. Als je voor 16 december deze zorgverzekering van de HEMA afsluit via de loterij, krijg je een HEMA-cadeaukaart t.w.v. 25.-. De Postcode loterij heeft het zelfs over een Absurd aanbod bij deze zorgverzekering. Na het afsluiten van de zorgverzekering moet je de bevestigingsmail doorsturen naar een speciaal e-mail adres bij de HEMA. De informatie van deze e-mail heeft de HEMA nodig om de cadeaukaart te sturen.

Op een speciale pagina op de HEMA website kun je de voorwaarden van dit Absurd aanbod nalezen (helaas gaat dit niet bij iedere browser goed). Alle medewerkers van de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij en de BankGiro Loterij) en aanverwante bedrijven; zoals De Schepper Campagnes, Novamedia zijn uitgesloten van deelname aan het Absurd Aanbod.

Als je deze HEMA zorgverzekering sluit via de actie heb je dezelfde voordelen als andere klanten die voor deze zorgverzekering kiezen. Dus aanvullend verzekerd vanaf 6 euro per maand en een basisverzekering vanaf 69 euro per maand. Met het maximale eigen risico. En natuurlijk de kortingspas voor 10% op bijna alle producten van de HEMA. Kun je extra voordelig gebruik maken van je cadeaukaart. Tenminste als de HEMA daar geen extra voorwaarden voor heeft opgesteld.