Aanvullend verzekering vanaf 1 euro per maand bij Interpolis?

Interpolis Zorgverzekering 2013Bij Interpolis kun je een studenten zorgverzekering afsluiten met een aanvullende verzekering vanaf 1 euro per maand. De basisverzekering is bij Interpolis al mogelijk vanaf 77,94 euro. Dan kies je voor een vrijwillig eigen risico van 500 euro. Vanuit deze basisverzekering ben je verzekerd voor de meest noodzakelijke dekking.

Deze kan je dus uitbreiden door te kiezen voor een aanvullende verzekering. Bij de zorgverzekering van Interpolis kan je als student kiezen uit een aantal aanvullende pakketten. De ZonderMeer aanvullende verzekering kun je afsluiten voor een euro per maand extra. Kies je voor een dekking met 1 of meer sterren, gaat de premie per maand wel om hoog.

Aanvullende verzekering via ZonderMeer

Als je kiest voor ZonderMeer polis, krijg je een aanvullende dekking voor onvoorspelbare kosten die niet door de basisverzekering gedekt worden:

  • 100% van de onvoorziene zorgkosten in het buitenland
  • vervoerskosten naar buitenland
  • uitgestelde kraamzorg
  • herstel en balans
  • fysiotherapie (6 behandelingen)

In combinatie met de goedkope basisverzekering ben je niet veel kwijt aan je zorgverzekering. Je moet je natuurlijk wel afvragen of je voldoende hebt aan deze dekking.

Of je niet ook nog een tandartsverzekering wilt afsluiten en/of je toch niet beter verzekerd wilt zijn voor de fysiotherapie. Want een sport ongeluk zit in een klein hoekje. En dan zijn zes behandelingen niet echt veel.

Nu ook met vrijwillig Eigen Risico

Vorig jaar had Interpolis ook al een goedkope zorgverzekering voor studenten. Toen was het niet mogelijk om een extra vrijwillig eigen Risico te kiezen bovenop het wettelijk verplichte deel. Dit is dit jaar nu wel mogelijk.

Zoals ook bij de andere verzekeraars die inzetten op een lage premie en de studenten willen verleiden de premie te drukken door een aanpassing van het risico

Interpolis zorgverzekering Afsluiten via de Rabobank

De Interpolis zorgverzekering kun je afsluiten via de Rabobank. Bestaande Rabobank klanten kunnen inloggen met behulp van de Random Reader. Nieuwe klanten kunnen ook een premieberekening uitvoeren en een zorgverzekering aanvragen zonder in te loggen op de site van de bank.

Zie de speciale pagina met meer informatie over de Interpolis Zorgverzekering