Aantal zorgverzekeringen bij ONVZ blijft gelijk

Onvz verzekeringenVandaag heeft ook ONVZ meer informatie gegeven over de resultaten van de afgelopen zorgcampagne. De zorgverzekeraar uit Houten heeft een keurig resultaat laten zien waarbij de omvang van de portefeuille ongeveer gelijk is gebleven.

De zorgverzekeraar heeft wel een aantal klanten zien vertrekken. Dit verlies is echter gecompenseerd met nieuwe zorgverzekeringen. Waarmee het aantal rond de 400000 verzekeringen blijft. Het aantal verzekerden dat is vertrokken lag rond de 5%. ONVZ geeft aan tevreden te zijn met het resultaat. Zeker gezien het feit dat de zorgverzekeraar een duidelijke keuze heeft gemaakt voor een specifieke doelgroep.

Niet de consument die op zoek is naar alleen een lage premie. ONVZ heeft duidelijk ingezet op een zorgverzekering voor de consument die behoefte heeft aan een kwaliteits product. En de resultaten laten zien dat daar zeker markt voor is. Ondanks het feit dat de zorgverzekering van ONVZ op het eerste gezicht duur lijken, scoren ze goed met het bieden van de gewenste kwaliteit.

Meer over de ONVZ Zorgverzekering

Bewaren

Bewaren