7% korting basisverzekering bij Salland Online Gemak

Salland ZorgverzekeringWanneer je bij de Salland Zorgverzekering kiest voor Online gemak, kan je profiteren van de collectiviteitskorting. Dit is een korting van 7% op de basisverzekering. De Zorgverzekeraar heeft fors geïnvesteerd in de realisatie van de MIJN Salland omgeving en de diverse Apps. Zo zijn er mobiel Apps beschikbaar voor het Apple platform en de Android toestellen.

Salland geeft aan dat ze nog voordeliger gaan werken als meer klanten van Salland besluiten om hun zorg zaken online te gaan regelen. Daarom deze promotie met 7% korting op de basisverzekering 2014. Met deze korting kun je al een basisverzekering sluiten vanaf € 69,15 per maand. Dan kies je wel voor een vrijwillige hoger eigen risico. Blijf je bij alleen het wettelijk verplichte eigen risico, komt de maandpremie met deze korting uit op € 89,98 per maand. Een aanvullende zorgverzekering kun je bij Salland als sluiten vanaf € 5,85 per maand.

Wat is Salland Online gemak?

Met de Declaratie-app van Salland declareer je eenvoudig de eventuele zorgkosten. Je vult daarvoor je gegevens in, maakt een foto van de nota en verstuurt deze met één druk op de knop. De Salland Declaratie-app is GRATIS te downloaden in de App Store en op Google Play. De declaratie die je met behulp van deze APP indient wordt door Salland binnen vijf werkdagen uitgekeerd.

En wie wel van het Online Gemak wil profiteren maar dat niet via de mobile wil doen, kan naar de Mijn Salland omgeving via de internet browser. Daar kun je met je DigId code inloggen en je eigen zorggegevens beheren. Zie de site van Salland voor meer informatie over deze online mogelijkheden.